BY POLLIANI lanseres idag

Skrevet av Camilla Huuse.

I dag lanserer Janka Polliani og ektemannen Stefan sin egen eksklusive veskekolleksjon BY POLLIANI.

Veskekolleksjonen består av vakre iphonecases, vesker og accessories håndlaget av mykt kalveskinn i et bredt spekter av farger, med indianer inspirerte smykker. Kolleksjonen har allerede fått massiv oppmerksomhet gjennom små sneak peeks på bloggen polliani.com. I forbindelse med lanseringen spurte vi Janka noen spørsmål om kolleksjonen og om hennes personlige stil.

Hva inspirere deg og hvor fikk du innspirasjonen til denne kolleksjonen fra?

Det var spesielt viktig for min egen del å designe en kolleksjon som gjenspeiler min personlige stil og som alle mine lesere på polliani.com vet, så er jeg hekta på frynser, fjær og skulls. Inspirasjonen har vi funnet hos Navajo Indianerne som var prydet med fantastiske brystsmykker, frynsete medisin vesker og hodepynt.

Hvor kan man få kjøpt kolleksjonen?

Vi har vært heldige å få stor blest rundt kolleksjonen vår allerede før lansering og fått forespørsler fra flere butikker og nettbutikker, men siden kolleksjonen vår blir lagd på kjøkkenbordet vårt her hjemme kan vi ikke møte etterspørselen, det vil derfor være å få kjøpt på polliani.com fra 1. juni.

Er det flere kolleksjoner i vente?

Vi er allerede i planleggingsfasen av høst 2012 og fargene ligger klart, vi prøver å tenke fremover.

Hvordan ønsker du å jobbe videre nå for å etablere BYPOLLIANI som et merke?

Første prioritet blir å finne en investor som vil satse på BYPOLLIANI, så vi kan få ting i produksjon og møte etterspørselen, frem til det skjer kommer vi til å jobbe videre for å viderutvikle design og kolleksjoner.

Hva tror det er det viktigste for motebeviste jenter og fokusere på om de vil ha en egen og unik stil?

Jeg tror det viktigste er å tørre å skille seg ut i mengden, mixe forskjellige stiltyper og lek med klær. Mix trender med vintage, og designplagg som sko, vesker og hatter.

Se bilder av veskekolleksjonen til Janka HER.

Skrevet av: Gjesteskribent

Gjesteskribent blir brukt som automatisk forfatter når det er talentfulle bloggere som skriver gjesteartikler for oss. Skribentens navn og bloggurl står opplyst i artikkelen ovenfor.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul