Chanels unike sminkereklame

Chanel skiller seg ut med reklamen “mirror mirror” for leppestift-kolleksjonen “Rouge Allure”. Kolleksjonen kommer ut i seksten nyanser i september.

I reklamen finner vi modellen Inguna Butun, der ansiktet hennes er pyntet med speilede krystaller av makeupartisten Peter Philips.

I følge Styelite er looket inspirert av en Chanel frakk, som ble vist i Chanels Bombay- kolleksjon i et moteshow i Paris. Bombay-kolleksjonen er inspirert av indiske tradisjonelle folkedrakt og eksklusiv persisk mote. Krystallene ble også sett på øyebrynene til modellene i catwalken tilbake i mars.

Se Chanels Bombay kolleksjon i moteshow i Paris her:

Tok tre timer
Om du ønsker å gjenskape krystall-speil utseendet til Butan, må du ha tålmodighet. I følge style.com, tok det makeupartisten Peter Phillips, mer enn tre timer med liming, for å transformere Butan til en vakker reflekterende speil-ansikt. Se den unike reklamen her:


Frakken med speil-krystaller, fra Chanels Bombay moteshow i Paris.

Foto: Fashionista.com

Skrevet av: Milan

Milan Botani er 24 år, er opprinnelig kurder, studerer journalistikk på Høgskolen i Oslo. Tilkallingsvikar hos Dagbladet og skriver saker for studentmagasinet Ergo, samtidig som hun også er utdannet motekonsulent. Du kan også følge henne på Instagram HER.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul