ELLE feiret Hollywoods flotte kvinner

Den årlige begivenheten «Elle women in Hollywood» ble holdt for 19 året på rad tidligere denne uken, og i tillegg til en hel drøss med fantastiske kjoler, så er det faktisk de minneverdige takketalene vi husker aller best.

Eventen ble holdt hos Four Seasons Hotel i Beverly Hills mandagskveld 15. oktober, og på den røde løperen fikk vi se litt av en herlig fargepalett av vakre kjoler. Så å si hele Hollywood var der, ja, til og med «Twilight»-kjekkasen tok seg tid fra sitt mye omtalte kjærlighetsliv til å beære kvinnene med sitt vakre ansikt, da han delte ut en pris til sin «Bel Ami»-kollega Uma Thurman.

Andre kvinner som også ble hyllet ved årets event var Sarah Jessica Parker, Nina Dobrev, Cate Blanchett og Kristen Wiig. Sistnevnte holdte nok den mest minnerike takketalen noengang.

– “I haven’t pooped in four days. I’m serious. I’ve been traveling and I’m nervous about tonight. I’m wearing this tight dress and it’s uncomfortable. I’m getting concerned. I’ll take something tonight, I promise,” fortalte Kristen Wiig til publikum da hun entret scenen for å ta imot sin pris.

Når det kommer til kveldens antrekk, så ble vi absolutt ikke overrasket over de to best kledde for anledningen, nemlig Sarah Jessica Parker og Whitney Port. Begge to fabelaktige moteikoner. Se også video fra eventen nederst i denne artikkelen.


Whitney Port i en nydelig kjole fra Asos og Sarah Jessica Parker i en kjole fra Calvin Klein.


Nina Dobrev i Vera Wang, Rashida Jones i Calvin Klein og Krysten Ritter i Romona Keveza.


Julianne Hough i Calvin Klein, Rachel Zoe i eget design og Naya Rivera i Moschino.


Kristen Wiig i Calvin Klein, Jaime King i Calvin Klein og Jayma Mays i Alexandra Vidal.


Emma Watson i Calvin Klein, Lea Michele i Zimmerman og Anna Kendrick i Badgley Mischka.


Teresa Palmer i Calvin Klein, Christa B. Allen i Christian Dior og Emma Stone i Valentino.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul