Et knippe av høstens MÅ-ha

Skrevet av Charlotte B. Olsen.

Denne høsten florerer det av ulike trender, former og farger. Det er mildt sagt noe for enhver smak å finne i butikkene, og det beste av alt er at mye går igjen fra sommeren, så man er slett ikke nødt til å bytte ut hele garderoben. Her er noe av det du bør ha i skapet ditt i høst.

Strikk
Hva er vel bedre enn en trend som lar deg pakke deg inn i store, gode og varme strikkeplagg? Denne høsten, som alle andre, er strikk et selvskrevet inventar i garderoben, og det må gjerne være oversized, i grov strikk og preget av print. I år er det til og med nesten like populært å strikke selv, som å kjøpe.

Camo
Militærstilen og de rustikke fargene er en av de store trendene denne høsten, og er å finne på de fleste catwalker verden over, og de fleste plagg. Til og med paraplyer er å finne i rustikke referanser, så her er det bare å kjøre på.

Burgunder
Det er ingen tvil om at burgunder er høstens store farge. Vi ser den på catwalken, på kjendisene og i alt som surrer og går av butikker. Denne fargen er enkel og varm og kan brukes til det meste. Også når det kommer til leppene, er burgunder det som gjelder i høst.

Blomsterprint
Selv om sommeren for lengst er over, kan ikke det samme sies om blomsterprint. Dette vil være et høyst aktuelt mønster både i høst og vinter, så for deg som allerede har pakket bort blomsterbuksene og skjortene, kan du med glede finne de fram igjen så fort som mulig.

Peplumps
Peplumps er en viktig detalj i høst, og er å finne på topper og kjoler i alle slags varianter. De definerer livet, og fremhever elegant de kvinnelige formene. Peplumps vil også tilføre looken litt retro glamour.

Collars
Siste skrik når det kommer til detaljer på skjorter, er collars/krager. De skal gjerne fungere som statements, og bære kontraster til selve skjorten. Mange skjorter har allerede prangende collars, men de fås også kjøpt separat slik at du man mikse og matche som du selv vil.

Bildekilde: Getty, produsentene

Skrevet av: Charlotte Olsen

Charlotte er ei livsglad jente på 20 år som bor i Oslo og studerer markedsføring. Hun er glad i å skrive, og målet er å starte sitt eget magasin for kvinner en gang i fremtiden. I mellomtiden deler hun gjerne sine tips og gode råd på Femelle.no og på bloggen, charlotte.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul