Feiret Chanel Fine Jewelry’s 80 års jubileum

Hollywoods moteikoner deltok på 80 års jubileumet til Chanel Fine Jewelry’s, hvor de feiret ‘Bijoux De Diamants’ kolleksjonene laget av Gabrielle Chanel.

Ved en Chanel-event, så er det nesten obligatorisk å se Diane Kruger, Blake Lively og Alexa Chung på gjestelisten, og selv om alle tre har masse å gjøre, så takker de aldri nei til Chanel. «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively tok en pause fra serieinnspillingen i New York, og strålte i en sølvfarget kjole fra Chanel Couture sin høstkolleksjon 2012. Det samme gjorde modellen Alexa Chung, men istedet for sølv, gikk hun for en nydelig kremhvit kjole med korte ermer.

Diane Kruger har derimot representert Chanel i flere år, og hadde fått den store æren av å kle seg i en lekker, blå minikjole fra Chanels kommende sommerkolleksjon 2013.


Blake Lively, Alexa Chung, Diane Kruger

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul