Høstens makeup trender

Skrevet av Susanne Fagervik.

Sommeren er over, men fortvil ikke. Det flotte med en ny sesong er de nye trendene man kan teste ut. Her er noen tips for de hotteste make-up trendene for høstsesongen 2012. Ikke vær redd for å prøve noe nytt!

Blodrøde lepper

Vampyrer er enda trendy, så la deg inspirere. Spesielt hot i høst er mørke, blodrøde lepper; en ny vrid på de klassiske røde leppene. Fargene går fra burgunder til nesten svart, og vil gi deg et nytt, spennende utseende. Huden din vil virke mye lysere ved bruk av disse fargene, så husk å børst på litt blush eller bronzer dersom du ikke vil gå helt over på vampyr-looken. Bortsett fra det kan resten av makeupen din være naturlig.

IsaDora har også denne sesongen introdusert matte leppestifter som er perfekt for denne looken, da det kan bli litt mye med en glossy finish.

Prøv: Dior Addict Extreme Lipstick i fargen Black Tie eller Max Factor Colour Elixir Lipstick i fargen 711 Midnight Mauve.

Smokey eyes
Denne trenden er og blir en favoritt og gjør underverker for øynene dine. Ikke vær redd for å prøve denne teknikken med andre farger i høst, og spesielt mykere nyanser av brunt og grått. For et mykere utseende, bruk en eyeliner med shimmer langs øvre og nedre vipper, påfør med en liten, stiv børste og bland det så med fingertuppen.

Prøv: Elizabeth Arden Smokey Eyes Powder Pencil i fargen Espresso, Isadora Eyeshadow Trio 80 Precious Pearls og L’Oréal Paris Quad Pro 303 Beige Taupe.

Grønn øyenskygge
Dyp grønn er en universell flatterende farge som passer bra med alle hudtoner. Unngå for sterke nyanser, men gå heller for en rik, juvel-tonet eller metallaktig farge. Legg skyggen over hele øyelokket og lag en V-form i ytterkanten av øyet. Kan også legges tynt langs nedre vippekant. Fullfør det hele med svart mascara og la resten av sminken i kinn og lepper være naturlig.

Prøv: Maybelline Eyestudio Color Pearls Marbelized Eyeshadow i fargen Ivy Icon

Røde kinn
Illusjonen av friske, rosa kinn er det en av de store trendene denne høsten. La det se ut som om du har vært ute i det friske høstværet hele dagen, selv om dette ikke er tilfellet. Gå til innkjøp av en krembasert blush som er av de enkleste å påføre og få naturlige fordi den har en tendens til å vise hudens tekstur under.

Prøv: MaxFactor Flawless Perfection Blush i fargene Classic Rose eller Classic Pink.

Fyldige bryn
Øyenbrynene skal ramme inn øynene dine, og det gjør de best dersom det er litt fylde i dem. Bruk en bryns-blyant eller pudderskygge og en liten børste. For å ikke overdrive, gå for en farge som er en nyanse lysere enn den naturlige brynsfargen. Du kan også bruke en klar brynsgele for å holde hårene på plass.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Susanne

Susanne er en freelance skribent og skriver om mote, skjønnhet og livsstilblogger, og skriver i tillegg for nettbutikken Miinto (http://www.miinto.no). Hun er opptatt av å holde seg oppdatert på nye ting og trender, er glad i shopping og å reise rundt i verden.

En kommentar om “Høstens makeup trender

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul