Internasjonale fashionistaer vi elsker!

Chiara Ferragni (The Blonde Salad)  er en av verdens største fashionistaer, og er en av få som har klart å gjøre bloggen sin til en multimillion dollar business. Chiara Ferragni er en italiensk moteblogger, kjent under navnet The Blonde Salad. Chiara startet sin bloggkarriere i 2009, og har siden da vært på coveret til flere av verdens største moteblader. Hun har per dags dato over ni millioner følgere på Instagram.

Aimee Song (Song of Style) er en interiørdesigner basert i Los Angeles. Ikke bare er Aimee en interiørdesigner, hun er også en fashionista med over fire millioner følgere på Instagram.

Internasjonale fashionistaer

Wendy Nguyen (Wendy’s Lookbook)  er også en av våre favoritt-fashionistaer med sin elegante stil. Wendy er også basert i Los Angeles og har over en million følgere på Instagram.

Negin Mirsalehi  er ikke bare en fashionista, hun er også en IT-jente. Negin har persiske røtter, men flyttet til Nederland som ung jente med familien sin. Negin er basert i Amsterdam, og startet å blogge i 2012, hvor hun raskt fikk flere hundretusen følgere på grunn av sin stil. I dag har hun over fire millioner følgere på Instagram, samt er å se i nesten alle motesammenhenger. Hun har vært på coveret til Glamour, Harper’s Bazaar og Marie Claire for å nevne noen få.

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul