Kjolene ved årets Billboard Awards

I går kveld gikk årets Billboard Awards av stabelen, og selv om eventen er en prisutdeling, så er det vel egentlig kjolene vi gleder oss mest til, ikke sant?

Vi i Femelle mener at Carrie Underwood, Miley Cyrus og Taylor Swift står bak gårdagens flotteste antrekk, og at Jordin Sparks og Zoey Deschanel hadde de kjedeligste. Nedenfor ser du en full oversikt over kveldens kjoler. Sjekk etter om du er enig eller ei.


VAKKER HAVFRUE MED BESTEMOR
Blumarine var designeren av Katy Perrys fantastiske kjole ved årets Billboard Awards, men for å skille seg litt ekstra ut, var stjernen så søt å ta med seg bestemoren sin på eventen.
Karakter: 7


ENESTE KVINNE I RØDT
Taylor Swift så mer forførende ut enn noen gang i sin gulvlange kjole fra Elie Saab.
Karakter: 10


MEST UNIK
Vakre Nelly Furtado kan å kle seg til store eventer, og i denne flotte, hvite kjolen fra Alberta Ferretti bestod hun den røde løper testen nok en gang.
Karakter: 8


SETT DET FØR
Jordin Spark sin kjole fra Diane von Furstenberg følte vi at vi hadde sett mange ganger før. Litt for kjedelig for en så stor event.
Karakter: 3


KVELDENS DRISTIGSTE
Det kom kanskje ikke som et stort sjokk at Miley Cyrus kom i et sexy antrekk. Denne gang i en hvit blazer og minikjole fra Jean Paul Gaultier. Selve jakken hadde utrolig dyp utrigning og Miley fikk da vist halv pupp, noe som helt sikkert var meningen. Uansett, så synes vi i Femelle at hun var en av kveldens flotteste.
Karakter: 9


KORT, KORTERE, KORTEST
Brandy stod bak kveldens korteste kjole med denne beige minikjolen fra Herve Leger.
Karakter: 6


AV MED STRØMPEBUKSENE
Dette antrekket hadde blitt så mye penere å se på om Zoey Deschanel bare kunne latt være å matche sorte strømpebukser med den kjempefine kjolen fra Moschino.
Karakter: 4


SORT OG KJEDELIG
Alicia Keys sin Azzedine Alaia kjole imponerte ikke noe særlig på den røde løperen.
Karakter: 5


KVELDENS FARGEKLATT
Kerli stilte opp med blått hår, rosa boa, rosa hold-up bukse og bamsetøfler. For noen er nok dette tidenes verste Billboards antrekk, men vi i Femelle digger det!
Karakter: 7


BILLBOARD AWARDS VAKRESTE
Carrie Underwood så ut som en prinsesse i sin grå/blå kjole fra Oscar De La Renta.
Karakter: 10

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Kjolene ved årets Billboard Awards

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul