Kjolene ved årets MTV Movie Awards

Kristen Stewart, Charlize Theron og Emma Stone var kveldens vakreste ved årets MTV Movie Awards, mens Victoria Justice og Crystal Reed var kveldens største fiaskoer på den røde løperen.

Femelle har gjort som vi alltid gjør, nemlig vurdert og satt karakter på hvert antrekk ved årets MTV Movie Awards.


Nikki Reed ankom med ektemannen Paul McDonald i en lekker gullkjole fra Randi Rahm. Kjolen hadde et litt klassisk preg, men vi skulle likevell ha ønsket at den var litt kortere, og at den ikke hadde de grufulle korte ermene. Plusspoeng for den flotte sminken og hårfrisyren.
Karakter: 7


«Gossip Girl»-stjernen Leighton Meester gikk for nystripet hår for anledningen, og valgte også å kle seg i en hvit kledning fra Christian Cota. En sommerlig og frisk look, men fortsatt ikke full pott fra oss. Vi savner noe med antrekket. Ble det kanskje litt for kjedelig?
Karakter: 8


«The Perks Of Being A Wallflower» er tittelen på Emma Watson sin kommende film, og betydningen av den setningen er vi veldig sikre på at Emma forstår. Hun er alltid en av de som får mest oppmerksomhet på den røde løperen, og denne gang var intet unntak. Stjernen hadde på seg en tettsittende, lilla minikjole fra Brood, og så supersøt ut, men kanskje litt for søt og uskyldig? Vi savner også det lange håret ..
Karakter: 8


«Spider Man»-stjernen Emma Stone så helt fantastisk ut i sort og hvitt, da hun valgte å matche en topp og skjørt fra Martin Grant for anledningen. Med perfekt oppsatt (nystripet) hår og vakre røde lepper, var det ingen tvil om at Emma var en av kveldens flotteste.
Karakter: 10


Hva er det egentlig med Jennifer Hough og minikjoler? Veldig dumt at hun alltid skal gå for det «trygge» valget, og det hadde vært så gøy å se henne overraske på den røde løperen, og kanskje skilt seg litt mer ut blant mengden for en gangs skyld. Jennifer så flott ut i sin Sally LaPointe kjole går kveld, men zZzZz .. boring. Vi har sett det så mange ganger før.
Karakter: 6


Jennifer Hough har definitivt noe å lære av Kristen Stewart. I stedet for å bruke minikjoler hele tiden, så kan du variere litt. Om du gjør det, så er det faktisk helt i orden å komme med en minikjole ved noen eventer også. Akkurat slik som Kristen Stewart gjorde i går med sin fargerike, lårkorte Guishem kjole. Hun hadde som vanlig litt rufsete hår og sexy sotede øyne, men er det ikke det vi alle elsker med Kristen Stewart da? At hun har sin helt egen, unik look? Jo, det gjør vi!
Karakter: 10


«Pretty Little Liars»-stjernen Lucy Hale gikk for en av vårens store trender, nemlig color-blocking. Designeren av kjolen var ingen andre enn Catherine Malandrino, og den fikk selvsagt sukkersøte Lucy til å se råflott ut. Desverre, så føler vi at denne trenden begynner å dabbe av litt, så full pott blir det nok ikke fra oss.
Karakter: 9


ZzzzZzz.. Hæ? Åh, ja Victoria Justice var også tilstede ved året MTV Movie Awards, men det var svært vanskelig å huske henne, da det så ut til at hun hadde på seg det samme antrekket som alltid, denne gang fra Erin Fetherston. Har hun ikke noen andre spennende antrekk i klesskapet sitt mon tro?
Karakter: 2


Shailene Woodley vant kanskje prisen «Breakthrough Performance», men hun imponerte ikke på de røde løperen i går kveld. Hun hadde på seg en sort blusedress fra Stella McCartney, som så skikkelig kul ut, men det ble nok litt for tamt for MTV Movie Awards. Samtidig så også håret til Shailene veldig fett og uvasket ut på noen bilder, så da blri vi litt i tvil. Stort minuspoeng.
Karakter: 4


32 år gamle Christina Ricci så bedre ut enn noen gang i går kveld da hun ankom i en sort minikjole fra Christian Siriano, med flott oppsatt hår og nydelig sminke. Vi skulle dog ønske at hun hadde på seg et smykke, da antrekket hennes ikke ser helt komplett ut. Plusspoeng for at kjolen var dekorert med tøffe klokker, i stedet for perler og krystaller. Unikt og kult.
Karakter: 9+


Hun spiller kanskje den onde dronningen i «Snow White And The Huntsman», men hun var definitivt ikke ond i går kveld. Det oste karakter 10 av Charlize Theron sitt blodrøde antrekk i går kveld. Hennes lårkorte kjole fra Lanvin fikk vist frem Charlize sine lange, solbrune ben og med utslått hår og gylden sminke så hun feilfri ut fra topp til tå.
Karakter: 10


Mila Kunis så veldig chic ut i sin sexy kjole fra Fendi i går kveld. Om kjolen bare ikke hadde hatt de stygge korte ermene. Om denne hadde vært stroppeløs, så hadde det blitt full pott fra oss. Sammen med Mark Wahlberg delte hun ut prisen for «Best On-Screen Dirtbag» til en storfornøyd Jennifer Aniston.
Karakter: 9


Jenna Dewan var selvfølgelig med for å støtte sin flotte kjæreste Channing Tatum, da han var nominert til to priser i går kveld. Desverre ble det ingen priser denne gang, men han hadde i alle fall en veldig flott kjæreste ved sin side. Med kveldens dypeste utrigning i en pastellfarget Lublu kjole og løs sommerhestehale så Jenna smashing ut.
Karakter: 9


Kveldens peneste pannelugg var det selvfølgelig Jessica Biel som stod bak. I en langermet, hvit Chanelkjole tok hun nok pusten fra mange, da hun så ut som en drøm på den røde løperen. Hun var også en av kveldens prisutdelere. Vi tror derimot at hun hadde slått mannfolk i bakken om hun hadde satt opp håret i en flott frisyre, i stedet for å ha det utslått.
Karakter: 9


«Teen Wolf»-stjernen Crystal Reed stod bak kveldens mest upassende antrekk etter Femelles mening. Kjolen fra Issa London så fantastisk ut, men det var liksom som om den ikke passet helt inn på MTV Movie Awards. Dette hadde vært den perfekte kjolen for en litt mindre event.
Karakter: 1+


Ciara trodde kanskje at hun kom til å stå for kveldens dypeste utrigning, men den var det dog Jenna Dewan som stod for. Ciara kom da selvfølgelig på en god andreplass i sin råflotte Balmainkjole, og så lekker ut i rødt for anledningen, men det ble desverre litt for tøyteaktig for oss i Femelle.
Karakter: 4


Louise Roe var en av de få stjernen som ankom i en gulvlang kjole, denne gang iført en lilla kreasjon fra David Meister. Hun matchet også sminken sin med lilla, men vi synes det ble litt for mye på en gang, og pumpsene ble helt feil til denne kjolen.
Karakter: 4


Med like lav utrigning som Ciara ankom «The Vampire Diaries»-stjernen Kat Graham eventen i en gulvlang, sort kjole fra Maria Lucia Hohan. Kat sørget for å være kveldens mest trendy, da hun fikk med tre store trender i et antrekk i går kveld: «Wet-looken» i frisyren, «paddede» skuldre i kjolen og selvsagt kveldens største øredobber. «Wet-looken» er kul den, men akkurat til denne eventen, skulle vi ønske Kat hadde valgt noe annet.
Karakter: 9


Elisabeth Banks var den eneste som ankom i en jumpsuit med lange ermer i går kveld. Med stramt oppsatt hår, mørke sotede øyne og antrekk fra Elie Saab var hun uten tvil kveldens mest rocka stjerne.
Karakter: 9

Hvilke tre synes du var best kledd ved årets MTV Movie Awards?

Powered by FreeOnlineSurveys.com

Nikki Reed0%
Leighton Meester0%
Emma Watson0%
Emma Stone0%
Julianne Hough0%
Kristen Stewart0%
Lucy Hale0%
Victoria Justice0%
Shailene Woodley0%
Christina Richie0%
Charlize Theron0%
Mila Kunis0%
Jenna Dewan0%
Crystal Reed0%
Ciara0%
Louise Roe0%
Kat Graham0%
Elisabeth Banks0%

Create a poll like this

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul