Lag dine egne katte-loafers

De såkalte kitty loafers av skodesigneren Charlotte Olympia, er trendy og i motebildet nå. Les hvordan du kan designe dine egne loafers med det berømte katteansiktet!

Charlotte Olympias bruk av dyremønster, retro silhuetter, og hensyn til detaljer, har gjort henne til en av motedesignerens og kjendisenes favoritt-skodesigner.

Skoene ligner på tøfler og har et bilde av kattepus foran, som gjør disse skoene uforglemmelige. Skoene finner du på www.net-a-porter.com og de koster omtrent 3000 norske kroner.
Hvis du vil spare noen tusen kroner og heller designe dine egne katte-loafers, kan du lett gjøre dette hjemme.

Dette trenger du:
• Sorte loafers
• Saks
• Skinnstoff i gull og svart
• Limpistol
• Gull-tusj som egner seg til tekstil

Slik lager du:

Klipp ut to sorte trekanter for ørene. Mål og klipp ut en mindre trekant for det indre øret. Bruk samme stoff til å forme en nese. Bruk enten lær, semsket, eller annet stoff i falsk skinn om du har. Tegn et katteansikt med tusj og pass på å bruke en annen fargetusj for innsiden av øynene. Lim ørene inn på innsiden av skoene med en limpistol. Tegn en katte-nese og avslutt med å tegne en katte-munn. Men vent til tusjen blir helt tørr før du tar på skolene, slik at du ikke ødelegger hele katte fjeset!

Kjendisenes favoritt
Hver sko er håndlaget i Italia, og på skosålene finner vi Olympias logo: gull edderkoppspinn. Olympias design finner vi ofte på føttene til blant annet Beyonce, Alexa Chung, Jennifer Lopez og Emma Watson.

Se bilder av kjendisene i Katte-loafers og andre skodesign fra Charlotte Olympia under:

Kilder: www.psimadethis.com
Bildekilde: getty

Skrevet av: Milan

Milan Botani er 24 år, er opprinnelig kurder, studerer journalistikk på Høgskolen i Oslo. Tilkallingsvikar hos Dagbladet og skriver saker for studentmagasinet Ergo, samtidig som hun også er utdannet motekonsulent. Du kan også følge henne på Instagram HER.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul