Lagerfield designer parfyme for bokelskere

Karl Lagerfeld har inngått samarbeid med blant annet Wallpaper magazine om å lansere ”Paper Passion”, en parfyme som skal lukte som papir.

Parfymen fikk sin inspirasjon fra Karl Lagerfelds påstand om at hans favoritt duft er: lukten av en ny fersk trykket bok. I samarbeidet finner vi den tyske bok-utgiveren Gerard Steidl og parfymedesigner Geza Schoen. Karl Lagerfeld har naturligvis designet parfymens emballasje og merkenavnet.

Emballasjen til parfymen er ganske spesiell. Flasken sitter pent inne i en del av en faktisk bok, og foran i boka er det fylt med essays om papirets natur, skrevet av forfattere som Günter Grass, Wallpaper redaktørsjef Tony Chambers, Geza Schoen og Lagerfeld selv.

– Vakkert papir er for meg toppen av luksus. Jeg er en papir freak. Det er en fysisk lidenskap. Jeg kan ikke leve uten papir, skriver Lagerfeld.

I følge Steidlville.com, er tanken bak parfymen at det skal gjøre deg som leser mer avslappet til et nivå på konsentrasjon og meditasjon.

Parfymedesigner Heza Schoen skriver :
– Du har en bok, du åpner den, det er en flaske inne og det lukter som en bok. Det kan være sært, men ideen har en enkelhet, en linearitet.

Kilder: Styleelite.com/Steidlville.com

Skrevet av: Milan

Milan Botani er 24 år, er opprinnelig kurder, studerer journalistikk på Høgskolen i Oslo. Tilkallingsvikar hos Dagbladet og skriver saker for studentmagasinet Ergo, samtidig som hun også er utdannet motekonsulent. Du kan også følge henne på Instagram HER.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul