Lansering av NEVER NAKED

Annette Hagas nye nettbutikk NEVER NAKED rakk kun å være oppe noen timer før den ble overbelastet. Det måtte jo selvfølgelig være resultatet av en knakende lanserinssuksess!

Motebloggeren Annette Haga har vært konstant på bloggnorges topplister i mange år, og nå har hun tatt steget videre til å eie sin nettbutikk, hvor hun har som mål å skape sin egen drømmebutikk. Med et kult og minneverdig navn, NEVER NAKED, mener vi i Femelle at Annette allerede har kommet langt på vei med drømmene sine.

– «Jeg har alltid hatt en drøm om å være min egen sjef, men har aldri visst nøyaktig hva jeg vil jobbe med. Jeg har vært inne på tanken om å bli motejournalist eller stylist, ettersom jeg er veldig glad i klær og trender. Gjennom å blogge har jeg fått dyrket denne interessen ytterligere, og er kjempefornøyd med at jeg valgte å studere Medier og Kommunikasjon på Høgskolen.»

Det var først for to år siden, da hun så at andre bloggere som Caroline Berg og Ulrikke Lund lanserte egne nettbutikker, at Annette begynte å tenke tanken på at dette kunne også hun få til. Etter diskutering med kjæresten sin bestemte hun seg for å kaste seg ut i det, og hennes oppgaver foruten å være sjef og talsperson for nettbutikken, består da av å ha ansvar for produktinnkjøp, skriver alle beskrivelsene av plaggene, er stylist under fotoshoots, samtidig som hun også tar alle produktbildene selv.

– «De siste ukene har jeg jobbet mellom 10-15 timer per dag, og selv om det er veldig slitsomt er det ufattelig gøy også. Jeg vil helst jobbe med nettbutikk hele tiden, jeg! Men det er ikke så lett å være student, redaktør på Side2blogg, skrive flere blogginnlegg per dag og jobbe med nettbutikk samtidig, så det blir ikke mye tid igjen til å slappe av.»

Det sier seg selv at motebloggeren har hatt veldig mye å gjøre før lanseringen av NEVER NAKED, og det vil nok ikke roe seg ned med det første, noe bloggeren selv er forberedt på. Hun forteller selv at bloggingen kan bli noe nedprioritert til tider, men lover at hun ikke skal slutte å blogge, da hun synes det er altfor gøy.

– «Per dags dato koster de fleste klærne og smykkene mellom 300-1000 kroner. Vi kommer til å føre Jeffrey Campbell, Runwaydreamz, Second Female, Just Female, MinkPink, Twist&Tango, Dry Lake og mange flere merker. I fremtiden kan vi forhåpentligvis lansere vårt eget merke, slik at vi kan kutte mellomleddet og tilby enda rimeligere og kulere plagg!»

Flesteparten av klærne som er til salgs i Annettes nye nettbutikk, er plagg som kan være vanskelig å få tak i her i Norge, men som er utrolig populære og fra kjente merker. Prisene på NEVER NAKED ligger på alt mellom 300 – 1000kr i gjennomsnitt, og vil oppdateres med nye varer ofte.

Femelle takker for intervjuet med flotte Annette og ønsker masse lykke til på veien mot drømmebutikken!

Bildekilde: NVR NAKED

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul