Støtter Rosa Sløyfe med en eksklusiv kolleksjon

Fotograf: Eric Josjö   Modell: Sabina Karlsson   Hår og Makeup: Teresa Grundin   Stylist: Karin Rosenlund, Lindex Studio

«Vi ønsket å skape vakre plagg for en flott sak. Denne loungewear-kolleksjonen er fremstilt med et fokus på harmoni og velvære. Den byr på elegante og minimalistiske silhuetter og delikate detaljer, i en nydelig fargeskala fra lys rosa til vinrødt», sier designsjef i Lindex, Annika Hedin.

Pink Collection er en kapselkolleksjon med 18 plagg i utsøkt kvalitet. Den byr på homewear-plagg som den friske hvite silkeskjorten, et mykt sett i lysegrå kasjmir og en morgenkåpe i antikkrosa fløyel. Undertøyet kommer i ulike rosa toner og sort, og er laget med elegante blonder. Kolleksjonen inkluderer også en myk protese-bh.

Årets rosa armbånd, Pink Bracelet, består av en gullenke pyntet med en vakker rosa sten. Hele overskuddet fra salget av armbåndet vil bli gitt til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon.

«Lindex er en stolt hovedpartner til Rosa sløyfe-aksjonen gjennom ulike aktiviteter. Dette er noe som engasjerer oss. De fleste av våre kunder og medarbeidere er kvinner, derfor er det å øke bevistheten og støtte kampen mot brystkreft en hjertesak for oss», sier markedssjef i Lindex Norge, Nina Haugen.

Kampen mot brystkreft er en viktig del av Lindex sitt samfunnsengasjement, og gjennom årene har innsamlingen på nærmere 30 millioner kroner bidratt til både å støtte kreftforskning og til å øke bevisstheten rundt denne sykdommen.

I år vil Lindex i tillegg til Pink Collection også gi 1 krone per solgte bh i oktober til Rosa Sløyfe. De symbolske Rosa Sløyfe-produktene vil også være å finne i alle butikker.

Skrevet av: Femelle

En kommentar om “Støtter Rosa Sløyfe med en eksklusiv kolleksjon

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul