Motebloggerne.no er tilbake

Etter mye frem og tilbake har vi i Femelle bestemt oss for å satse hundre prosent på Motebloggerne.no, en moteside hvor bloggere kan sende inn sine outfits for sjansen til å bli promotert som en av Norges aller beste motebloggere.

Motebloggerne.no tar vi imot antrekksbilder fra absolutt alle bloggere i Norge, og vi har en plugin som lar deg laste opp bildet ditt til oss øverst på siden vår. Det har absolutt ingen betydning hvor mange lesere du har. Vi fokuserer kun på stilen din og om vi synes antrekket ditt har det lille ekstra!

Noen ganger hender det også at vi kommer over fantastiske outfits som ikke er sendt inn til oss, og da tar vi oss den store friheten ved å reklamere for antrekket og bloggen din likevell. Vi har aldri opplevd at noen har mislikt dette, men om du skulle være en av dem, så send oss en mail til post@femelle.no asap, så fjerner vi bildet av deg.

For å klare å holde deg godt oppdatert på om ditt antrekk kommer på forsiden av Motebloggerne.no anbefaler vi deg å følge siden både på Facebook og Bloglovin.

Nå håper vi at mange råflotte outfits tikker inn på mailen vår fremover!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul