Nå lanserer Kendall Jenner klokke

Sammen med Daniel Wellington lanserer lillesøster Kardashian en klokke med navn Classic Petite.

Reklame

Kendall Jenner er halvsøster til de velkjente Kardashian søstrene som støtt og stadig finner på nye sprell innenfor moteverdenen. Sammen med søsteren Kylie designer jentene under sitt eget merke hos ”PacSun”, men nå har Kendall beveget seg inn i klokkemotens verden sammen med klokkeguru Filip Tysander, som er grunnlegger av Daniel Wellington klokkene.

– ”Definert av sin samtids-look og det sofistikerte designet, er Classic Petite et must for et hvert moderne ikon. Vi er stolt over å vise vår fremste kolleksjon i ett nytt lys”, sier grunnleggeren i en pressemelding.

Den 32 millimeter store klokken med vevd klokkereim er laget i rustfritt stål, og er tilgjengelig i fargene rosegull og sølv med sort eller hvit bakgrunn. Klokkereimen er også Daniel Wellingtons første mesh bånd som skal være myk og sitte godt på håndleddet. Lengden kan enkelt justeres og Kendall sier selv følgende om klokken:

– Jeg har brukt og elsket min Daniel Wellington-klokke lenge. Classic Petite klokken er stilig og moderne, og jeg kan bruke den til alt. Det er spennende å jobbe med Daniel Wellington, og jeg er glad for å kunne være ansiktet for den nye kolleksjonen.

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul