Ny smykkekolleksjon fra BIK BOK

Kleskolleksjoner med forskjellige gjestedesignere er ikke ukjent for BIK BOK, men nå er det derimot en splitter ny smykkekolleksjon ute i butikkene.

Den magiske kolleksjonen består av armbånd, øredobber og smykker i fargene gull, sølv og sort, og gjestedesigneren bak kolleksjonen er ingen ringere enn Dyrberg/Kern. Samarbeidet gjenspeiler det Dyrberg/Kern står for, nemlig kontrasten mellom det feminine og det røffe, og kombinasjonen mellom eleganse og street. Kolleksjonen er en partykolleksjon og inneholder både korte og lange smykker, store øredobber, coctailringer og brede armbånd. Materialene som er brukt er gull og sølv forgylning sort metall og glitrende klare, svarte og facett slipte krystallstener.

«Dette er smykker som snakker for seg selv og gjør deg til kveldens midtpunkt» Sier Kreativ Direktør Henning Kern om kolleksjonen.

Innkjøpsdirektør Rene Høgsted forteller at BIK BOK ønsket å vise kundene at deres butikker har mer enn bare klær, og vi i Femelle mener virkelig at de laget en suksess sammen med Dyrberg/Kern.

Smykkene koster alt fra 49kr – 399kr, og de er til salgs hos BIK BOK nå.

Bildekilde: BIK BOK

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul