«Photocall» for «Spring Breakers»

Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson og Rachel Korine stilte opp for en photocall i Venesia i går formiddag for å promotere sin nye film, «Spring Breakers».

De fire veldig kjente skuespillerinnene ankom Venesia for et par dager siden, og har fått æren av å vise «Spring Breakers» ved den store filmfestivalen. Sammen med jentegjengen kom også filmens mannlige hovedrolle, James Franco.

Selena Gomez er den mest kjente av de fire jentene, men Vanessa Hudgens og Ashley Benson er også veldig kjent. Sistnevnte for sin populære rolle som «Hanna» i suksess-serien «Pretty Little Liars». 26 år gamle Rachel Korine er dog ikke like kjent, da hun tidligere ikke har spilt i noen storfilmer. Da spørs det om «Spring Breakers» kanskje er ikke bare hennes, men alles store gjennombrudd som store skuespillere i Hollywood.


20 år gamle Selena Gomez viste frem sin slanke figur i en knelang, sort kjole fra Dolce & Gabbanas høst/vinter kolleksjon 2012.


Sukkersøte Vanessa Hudgens så veldig 80-talls ut i sin hvite kjole fra Blumarine. Hennes kjole var dekket med et vakkert sort bladmønster.


«Pretty Little Liars»-stjernen Ashley Benson kom iført lekre Giorgio Armani pumps og en nydelig hvit kjole fra Cacharel.


Rachel Korine stilte seg veldig i skyggen av sine tre kollegaer med sin blå og gule kjole. Hun skulle slått til litt ekstra på stortrommen denne gang.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul