Selena Gomez lanserer egen parfyme

Selena Gomez (19) kunne forrige uke juble over at hennes nye parfyme «Selena Gomez» var kommet ut for salg.

Etter ett år med hardt arbeid på å skape den etterlengtede duften, har Selena endelig avsluttet og avslørt produktet som kalles «Kissable».

Duften skal bestå av Selena sine tre favoritt dufter: vanilje, fresia og bringebær. «Den søte og varme lukten av vanilje, komplimenterer den søte lukten av bringebær, mens blomsten fresia gjør den til en feminin duft», kunne Selena si da hun møtte opp for pressen og fans for å promotere sin nye parfyme «Kissable» som kommer i en unik lilla høy flaske som ligner en ball kjole, mens lokket er dekorert med små lepper i forskjellige nyanser.

Den nye annonsen for parfymen viser Selena i en «wet-look» halvveis under vann iført en elegant stroppløs lilla kjole. Selena Gomez kunne beskrive sin duft som «veldig herlig og forfriskende. Den er etter min mening klassisk, men likevel så søt. Den passer godt for unge jenter som meg».

Da spørsmålene om hva hennes kjæreste, Justin Bieber som tidligere har lansert sin egen parfyme «Someday» hadde å si om parfymen, kunne en glad Selena si at han likte lukten særdeles godt!

Parfymen kommer kun for salg i Macy’s butikker i hele USA og for online salg på macys.com.

Bildekilde: Getty, macys

Skrevet av: Linda U.

Linda Marie Urdal

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul