Sko deg smart

Værgudene er forvirret. Snø en dag, regn en dag, og strålende sol en dag. Eller kanskje alt på en gang? Et par lave støvletter er en god start for å beskytte bena mot den lunefulle våren.

Vårens motetøy er for lengst rullet ut i butikkene. Lengre sør i Europa har motebevisste kunnet bruke både trenchcoat og lettere tøysko i minst en måned allerede. Her i det kaldere nord prøver fortsatt værgudene å finne ut hvilken årstid vi er inne i. Det gir utfordringer når man skal sko seg for det humørsyke været.

Ankelstøvelettene fra Italienske Chiara Bellini passer perfekt for den nordiske høsten og våren. Støvelettene er vanntett, og disse ser ut som den er trukket i sort fløyel. Det gjør dem perfekt til fuktige kvelder på byen, eller tilstelninger av den mer formelle sorten.

For den som ønsker å skille seg ut finnes der også et alternativ. De vanntette ankelstøvelettene i myk pvc med påstrøket sølvfarge, eller i gull, gjør det å vasse i slaps til en gledelig affære. For den lekne finnes det også leopardmønstrede støvletter, eller kanskje du heller ønsker en litt mer klassisk og stilren støvlett i en dyp, mørk rødfarge.

Alle disse støvelettene er en del av Chiara Bellinis høst og vinterkolleksjon for 2016/2017. Men selv om italienerne sikkert tripper rundt i sandaler og stiletter med åpen tå, er det ikke noe i veien for at vi nordmenn kan kose oss med støvelettene en stund til.

Og du, har du allerede begynt å planlegge festivalsommeren. Da bør du ta en titt på disse. Støvler er et must på festival, og her har du anledning til å skinne i gjørmen, og samtidig holde bena tørre. Perfekt sammen med en kul skinn-, eller dongerijakke.

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul