”Sleng” deg på flares trenden

Skal vi tro stjernene er det flares med stramme lår og vide legger som er de hotteste buksene denne sesongen. Altså de legendariske slengbuksene vi kjenner godt igjen fra 70, 80 og til dels 90-tallet.

Flares med sleng er en flatterende bukse som vil forsterke den kvinnelige timeglassfiguren, balansere ut proporsjonene dine og få deg til å se både høyere og slankere ut. Derimot er imidlertid viktig å huske på at man bør være forsiktig med å velge både bukser og topper som er for små, da disse fort vil få deg til å virke større enn du er.

Vide flares kan gjerne kombineres med smale topper og fasongsydde bluser eller skjorter. Til smalere bukser vil en lang topp eller tunika passe fint, men bruk gjerne et belte i livet for å fremheve midjen. Fargene på buksene som vil være mest flatterende uansett kroppsfasong, er brun, sort og blå.

Til slengbukser med lange ben er ankelboots eller et par høyhølte pumps det ultimate, mens mokkasiner og ballerinasko er mer aktuelt for buksene med litt kortere ben. Men nå i vår/sommersesongen er det selvfølgelig lov å la føttene slappe av med lekre sandaler.

Blant stjernene som har slengt seg på trenden finner vi blant annet Kate Moss, Victoria Beckham, Jessica Alba, Kim Kardashian og kjendisstylist Rachel Zoe.

Bildekilde: Getty, produsentene

Skrevet av: Charlotte Olsen

Charlotte er ei livsglad jente på 20 år som bor i Oslo og studerer markedsføring. Hun er glad i å skrive, og målet er å starte sitt eget magasin for kvinner en gang i fremtiden. I mellomtiden deler hun gjerne sine tips og gode råd på Femelle.no og på bloggen, charlotte.femelle.no.

En kommentar om “”Sleng” deg på flares trenden

  1. Tilbaketråkk: Charlotte Olsen » Flares

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul