«Spring Breakers» premiere i Venesia

Selena Gomez, Ashley Benson, Vanessa Hudgens og Rachel Korine gjorde seg selv uforglemmelige i går ved premieren av «Spring Breakers» i Venesia.

I går formiddag stilte jentene til en photocall i Venesia i forveien for den store premieren, men ingen kunne vel klart å forberede oss på hvor vakre alle de fire jentene kom til å være på den røde løperen samme kveld.


Alle jentene så fantastiske ut på premieren, men etter mye frem og tilbake mellom Vanessa og Selena, så ble det Vanessa som ble vår aller største favoritt. Ikke bare hadde hun den fineste kjolen og hadde mest selvtillitt på den røde løperen, men hun var den som torte å skille seg mest ut også.


Selena Gomez er bare 20 år gammel, men har allerede skapt seg en stor karriere, og landet en av verdens mest suksessrike kjærester, Justin Bieber. Han var ikke ved hennes side på den røde løperen i går kveld, men det gjorde ingenting, da Selena så perfekt ut fra topp til tå uansett. I sin nydelige gallakjole fra Atelier Versace gjorde Selena nesten skam på alle de andre stjernen som har gått på den samme røde løperen tidligere.


Om det var en av de fire jentene som overrasket i går kveld, så var det uten tvil Ashley Benson. Hun slo nesten pusten ut av oss i sin magiske blå, stroppløse gallakjole fra Alberta Ferretti. Med matchende mørke øyne og oppsatt hår var hun nesten ikke å kjenne igjen fra sin avslappede stil tidligere på dagen.


Det første vi tenkte da vi så Rachel Korine i denne gallakjolen, var «YES, ENDELIG». Endelig klarte hun å stå sterkt sammen med sine tre kollegaer, og ikke falle i skyggen. Med utslått, bølgete hår, blek hud og knallrøde lepper, så hun rålekker ut.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul