Slik kler du deg trendy i vinter

Annonse for Stilige Støvler

I denne sesongens mørke og kulde er det ofte lett å ty til praktiske og komfortable plagg. Heldigvis trenger ikke det å kle seg etter været å gå på bekostning av stilen din. Det er nemlig fullt mulig å være godt påkledd og samtidig se moteriktig ut. Gjør deg klar for vinterens våte og kalde vær med disse tipsene.

 

Lag-på-lag

Det motebloggerne elsker ved høst- og vintermoten er nettopp «layering». Ved å kle deg lag-på-lag sørger du for å holde varmen, selv når gradestokken viser blått. Skjorter, bluser og turtlenecks kan fint kombineres med varme og gode cardiganer. Velger du også ull innerst i de kaldeste månedene trenger du heller ikke nødvendigvis store og tykke plagg utenpå.

Sverger du til den sporty stilen? Hettegensere og kule sweatshirts hjelper deg fortsatt å holde varmen.

 

Fottøy

Selv om det kan være fristende å gripe etter de godt brukte UGGsene, finnes det massevis av vintersko som både er fornuftige og ser kule ut. Du finner både høye og lave sko som er passende for snø og regn. Kanskje vil du gå for den nette Chelsea-varianten, et par ankelboots med litt hæl, eller et par chunky boots med snøring?

Trendy, vintersko

1 Chiara Bellini, Stilige Støvler | 2 Nly Shoes | 3 Däv, Stilige Støvler | 4 Roots | 5 Bianco

 

Sørg for at skoene dine har grov nok såle, slik at du holder deg på bena på glattisen. Dersom du har sko uten foring kan du gjerne bruke en ekstra ullsåle oppi for å ikke fryse.

 

Ytterjakke

Ytterjakken, sammen med gode sko, er naturligvis det viktigste i vinterhalvåret – og det finnes mange trendy alternativer til de typiske boblejakkene og parkasene. Kanskje må du ha noen ekstra plagg under, men det er kanskje verdt det? Faux fur er fortsatt supertrendy, og en lang og deilig ullkåpe er en klassiker. Foretrekker du likevel en mer tradisjonell vinterjakke finnes det mange gode jakker med fine snitt, slik at du beholder figuren samtidig som du holder deg varm. Et belte i midjen kan også være en god idé!

 

Det lille ekstra

Det er lett å føle at man går kledd likt hele vinteren, men når godt fot- og yttertøy er på plass kan du heller variere uttrykket med tilbehøret.

Skjerf
Pakk deg inn i store, gode ullskjerf når du er ute. Hiv dem rundt skuldrene som et sjal innendørs, eller bruk dem med et belte i midjen – så har du plutselig en poncho.

På hendene
Hold varmen på hendene med et par vanter, klassiske skinnhansker (hva med biker-varianten?) eller deilige votter.

Hodeplagg
Topp antrekket ditt med en lue, et hårbånd, en stilig hatt, eller en sporty caps – og du er good to go!

 

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul