VÅRTREND: Denne våren skal du kle deg fargerikt

Ja, det føles som regel trygt å kjøpe den sorte jakken eller den sorte vesken i stedet for den grønne eller den gule. Under blant annet Stockholm Fashion Week AW17 og Oslo Runway AW17 var det flere av designerne som viste fram en fargerik kolleksjon. Denne våren handler om å kle seg i friske farger!

Vårtrend
1. Rosa ullkåpeMango / 2. Neon rosa hettegenserH&M / 3. Lilla ullkåpeMango / 4. Prada Cahier  Net-a-Porter / 5. Rød bomber jakkeH&M / 6. GG MarmontGucci / 7. Lilla strikket toppH&M

Flere av de største klesdesignerne, blant annet Missoni, Balenciaga og Celine og kleskjeder som Mango, H&M og Zara, satser stort på prangende farger til våren. De norske designerne Christina Ledang og Admir Batlak er blant de som også har satset på farger mot våren. Kleskjedene Zara og H&M har kastet seg på den fargerike trenden, så det vil dermed være mulig å kapre seg vårens trend på budsjett, uten å føle at en må spare eller bruke en formue! Har du en gul genser som henger i skapet fordi du aldri har hatt mulighet til å bruke den, eller en grønn jakke du impuls-kjøpte for to år siden så er sjansen din her.

Vårtrend

Og ikke skal det kun brukes en farge alene – fargene skal mikses. Den mest populære varianten av vårens «colour blocking» er en miks mellom rosa og rødt! Flere kjendiser har også hengt seg på trenden. Victoria Beckham dukket blant annet opp i en turkis/oransje variant under Paris Haute Couture Fashion Week i Januar.

Vårtrend

8. Kjole med volanger – Zara / 9. Rosa kåpe med utsvingte ermerZara / 10. Rosa metallic skjørt – Mango / 11. Lilla genser med sideåpning – Zara / 12. Crosby Bag – By Malene Birger / 13. Utsvingt bukse – Zara 

Hva syntes du om årets vårtrend? Er dette noe for deg?

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul