Venice Film Festival: Åpningsseremoni

Til Femelles store overraskelse klarte faktisk smellvakre Kate Hudson å sette Kasia Smutniak i skyggen ved åpningsseremonien av Venice Film Festival på torsdag.

I sin gullfargede gallakjole fra Atelier Versace og matchende clutch fra Edie Parker, var det ingen tvil om at 33 år gamle Kate Hudson var kveldens dronning ved årets åpningsseremoni av filmfestivalen i Venesia. Festivalens vert Kasia Smutniak har imponert sterkt de anledningene hun har representert filmfestivalen på photocalls og eventer i forkant, og har blitt en personlig favoritt hos oss i Femelle. Alikevell var det da Kate Hudson som var åpningsseremoniens best kledde, med Kasia i sin elegante, langermede gallakjole fra Armani Privé. Rødt er definitvt en kledelig farge for Kaasia, og med dyp utrigning bak på ryggen fikk hun også vist frem sin tribal tatto som hun har plassert i nakken.

Med to vakre kvinner som imponerte på den røde løperen, så ble skuffelsen stor da Laetita Casta dukket opp i sin sorte, gjennomsiktige kjole. Kjolen i seg selv kunne vært veldig vakker, men med det grusome valg av undertøy for anledningen, ble dette antrekket en stor fiasko.

Kate Hudson er gjest ved årets filmfestival i anledning premieren av sin nye thrillerfilm, «The Reluctant Fundamentalist».

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul