Vinneren av Bik Bok Runway Award 2017

FOTO: Indigital Images / OSLO RUNWAY

Bik Bok Runway Award 2017 avsluttet denne sesongens Oslo Runway på Sentralen i ettermiddag. De fem finalistene til Bik Bok Runway Award var Edda Gimnes, Kit Wan, Michael Olestad, Moiré og Raske Rêvêr. Finalistene viste frem sine kolleksjoner for en fullsatt sal, hvor vinnerjuryen kåret Michael Olestad som vinneren av Bik Bok Runway Award 2017.

Vinnerjuryen sin begrunnelse: 

”Denne designerens visjon er tydelig. Vi elsker bruken av farger, materialer, og accessoarer, som tilsammen skaper en helhetlig  tilnærming til design. Kolleksjonen har en eksklusiv aura samtidig som den er moderne, med en underliggende eleganse som vil appellere til et bredt spekter av kvinner. Designerens intuitive tilnærming har gitt et poetisk resultat. Vi liker også hvordan designeren har plassert merkets identitet klart og tydelig i Oslo. Vi mener dette viser en viktig forståelse for hvordan det lokale er det nye globale i dagens moteverden. Men viktigst av alt: Designeren har klart det som alle designere streber etter, nemlig å skape noe som føles lett og uanstrengt.” 

Michael Olestad mottar med dette 100 000 kr som er øremerket produksjon av ny kolleksjon eller bestilling av varer til salg. Det gis i tillegg en full visning under OSLRW i februar 2018, og Bik Bok stiller med en mentor.

”Nå er jeg fantastisk glad! Stolt, lettet og utrolig sliten. Steget videre nå er showrom i Paris og forberedelser til visning under OSLO RUNWAY i februar 2018.” – Michael Olestad

Michael Olestad er et nytt merke av designer Michael Olestad Nybråten. Nybråten er utdannet i London med et fagbrev (foundation diploma) i kunst og design fra London College of Fashion, og en bachelorgrad i mote fra Middelsex University. Nybråten har bakgrunn som designer av dameklær for Acne Studios i Stockholm, og har også jobbet som designer for Ann-Sofie Back og Meadham Kirchoff. Michael Olestad har en særegen farge- og materialbruk og kan kjennetegnes ved sine draperier.

Det var også flere kolleksjoner fra de andre finalistene som falt i god smak hos publikum. Her er våre favoritter fra de resterende finalistene:

EDDA GIMNES

MOIRÉ

Skrevet av: Nnenna Echem

Nnenna Echem. 24 år fra Oslo. Masterstudent ved BI og lifestyle blogger.
Les flere poster Nnenna har skrevet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul