10 nettsider du ikke klarer deg uten

Disse nettstedene er kanskje ukjente for noen, men for mange er de en daglig nødvendighet. Finn ti av dine nye favorittsider nedenfor.

1.) Failblog.org
Ingen over, ingen ved siden. Livet blir rikere med alle tabbene som postes på Failblog flere ganger hver eneste dag. Fortjener en fast plass blant alles bokmerker.

2.) Omgpop.com
For mye fritid? På Omgpop kan du slå ihjel minuttene med Tetris, Scrabble og andre rip-offs av gamle gode klassikere.

3.) Knowyourmeme.com
Vet du ikke hva et meme er? Vel, sjansen er stor for at du både har snakket om det og sett det hvis du ferdes på internett. Sjekk ut denne nettsiden for å finne ut mer.

4.) Boingboing.net
Internett er fantastisk, og alt som er fantastisk på internett havner også på BoingBoing. Hvorfor bruke masse tid på å lete opp alt på egenhånd når du kan få alt servert på et brett?

5.) Popcandy
Elsker du popkultur, men sliter litt med å henge med i svingene på alle tv-serier, bøker, hva Neil Gaiman sier på Twitter og når den neste Twilight-filmen kommer? Whitney Matheson holder styr på alt for deg på sin blogg, Popcandy.

6.) Unibet
La oss være hundre prosent ærlig her nå – Alle elsker online casino! Noen gjør det åpenlyst sammen med venner, mens andre heller koser seg med f. eks poker alene på kveldene. Det finnes nesten ikke bedre underholdning enn spenningen av å spille mot andre. Dessverre finnes det noen som er flink til å jukse, så ta en titt på disse triksene hos Unibet for å bli flinkere til å avsløre juksemakerne.

Om du er glad i å spille online og ønsker å få tiden til å fly unna. så anbefaler vi også Spill.no. Her finnes det et helt leksikon av morsomme spill! Tiden flyr når man har det moro!

7.) Imdb.com
En selvfølge for alle filmelskere. Her får du full oversikt over alle filmer, fra oppsummering av handling til skuespillere og regissører. Hva het gjennombruddsfilmen til Scarlett Johansson? Imdb gir deg svar.

8.) Gethighnow.com
Dette er langt i fra hva du høres ut som. Snarere tvert om. På Gethighnow finner du en haug med visuelle og auditive illusjoner og forklaringer på hvordan hjernen vår lar seg lure igjen og igjen.

9.) Couchsurfing.org
Skal du på ferie, men har trangt budsjett? Couchsurfing har blitt den nye trenden blant eventyrlystne reisende. Sov gratis på en sofa i Berlin eller San Fransisco, eller åpne ditt eget hjem for coachsurfere fra hele verden. Finn en ledig sofa på Couchsurfing.com.

10.) Urlesque.com
Mystisk navn på en nettside med enkelt innhold. Kort sagt finner du det beste og det pussigste fra internett på Urlesque.com, fra videoer og bilder, til artikler og rariteter.

Hva er dine nettsidefavoritter?

Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: thea

Thea Sofie Melberg er 26 år og bor i Oslo. Hun elsker populærkultur,
og spesielt musikk. Når hun ikke skriver for femelle.no eller blogger på http://paapp.blogspot.com, jobber hun som reporter og programleder i Radiorakel.

3 kommentarer om “10 nettsider du ikke klarer deg uten

  1. Av alle disse, er det kun imdb.com jeg bruker daglig. Tror nok jeg må sjekke ut resten i morgen ;)

    Jeg er helt avhengig av Stumbleupon.com! Du krysser av for interessene dine, trykker Stumble og så kommer det opp fantastiske internettsider som i 90% av tilfellene passer deg helt perfekt! OBS; Ikke begynn å stumble midt på natta eller sent om kvelden. Da kommer man seg ikke i seng nemlig ;)

  2. Med en gang jeg lest «failblog» på første plass så var jeg sikker på at det var skrevet av deg Thea ;D
    Bra liste, forventet meg en standar med facebbok og diverse, dette er jo mye mer spennende :)!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul