3 bloggere om sine nettfavoritter

Femelle har spurt 3 Norske bloggere om hvilke nettsteder de ikke kan «leve» uten, og må besøke så å si hver dag.

Nedenfor kan du se hva Mira, Synne og Julia har svart.

Mira Jakobsen- miira.wordpress.com

eBay.com – lett å bli avhengig av, men det gjør ikke noe når man kan gjøre så mange gode kjøp! Mange av mine favoritter i skapet kommer derfra, både vintage og nytt, man får tak i både klær og andre ting som man ikke finner her i landet. One-of-a-kind-plagg til 2 dollar og designer-sko man ikke visste var i omløp lenger – they got it all.

Thefashionspot.com – som moteinteressert kan jeg ikke la være å nevne denne siden, jeg leser artikler og følger med på det tilhørende forumet for å få med meg hva som skjer i motebildet, hente inspirasjon og .. rett og slett se på vakre klær og sko!

Bloglovin.com – ingen over, ingen ved siden av. Bloglovin tror jeg er den første nettsiden jeg åpner om morgenen og den siste jeg lukker før jeg legger meg. Bloglovin har gjort det lett å følge med på alle favorittbloggene mine uten å huske over hundre bloggadresser.

Foto.no – som fotostudent kommer jeg ikke utenom denne siden, jeg blir oppdatert om hva som skjer på fotofronten både internasjonalt og i lille Norge, samt at det dukker opp en og annen interessant artikkel her og der. Forumet har dessuten mange dyktige medlemmer som hjelper til om man har spørsmål om alt mulig rart man kan lure på.

Flickriver.com – innimellom daler kreativiteten og da er det fint å hente inspirasjon fra andre, for eksempel fra Flickriver. Flickriver henter ut interessante fotografier fra Flickr og setter det sammen til en eneste lang samling gode (og mindre gode) fotografier. Rette stedet å få kreativiteten tilbake på, evt bare kikke litt på om man vil se noe bra.

Synne – synnesverden.blogg.no

Net-a-porter.com – Hvem ønsker seg vel ikke litt luksus i hverdagen? Når jeg vil unne meg noe ekstraordinært klikker jeg meg som regel inn her for å finne meg en godbit eller to. Andre ganger har jeg bare lyst på litt inspirasjon, eller muligheten til å se sesongens nyheter. Enten jeg tilføyer noe til garderoben, eller finner noe jeg liker for så å se om jeg kan finne det et annet sted til en rimeligere pris.

Stockholmstreetstyle.feber.se – Trenger jeg å skrive noe annet enn fantastisk inspirasjonskilde? På denne siden florerer det av stilig gatemote, nydelige bilder og ikke minst spennende kombinasjoner på motefronten. Jeg blir så fasinert over alle kombinasjonene, så jeg liker å ta en tur innom denne siden så jeg kan ekspandere min egen stil og finne inspirasjon.

Lookbook.nu – Bilder er noe som fanges opp mye lettere enn tekst, så det er behagelig å kunne skrolle seg nedover en side hvor man bare kan se på nydelige bilder og fantastiske klessammensetninger. Det er så mye forskjellig her, alt fra streetstyle, klassisk, vakre bilder, litt røffere bilder og ikke minst morsome. Det aller beste er også at jeg kan laste opp mine egne bilder i tillegg til å se andres kreasjoner, hvor de kan gi meg kommentarer og jeg kan gi dem en kommentar tilbake.

Ebay.com – Her kan man være heldig å fange opp noen særdeles flotte skatter, og det er ikke sjeldent at jeg sitter pakket inn i et pledd på kveldstid, mens jeg iherdig prøver å vinne en budrunde. Dette er en adekvat side hvor jeg vil tro at hele verdens befolkning vil finne noe som faller i smak. Det beste er jo at man kan finne vintage kupp som ellers ville ha kostet en formue å kjøpe nytt, så jeg må si at ebay er en av mine absolutt favorittnettsider.

Dagensoutfit.blogg.no – Jeg er veldig glad i mote og inspirasjon og siden denne bloggen i tillegg er norsk ble den straks en av mine favoritter. Her kan man oppdage nye bloggere, se inspirerende bilder, laste opp sine egne outfitbilder og ikke minst få inspirasjon til den neste shoppingrunden. Det finnes utallige motesider der ute, dog skiller denne seg ut fordi den er så allsidig og det er ikke minst en fantastisk side fordi du ikke følger en blogger, men mange. Noen ganger slår de også til med konkurranser, look a like og nyttige tips til handlesteder som er verdt et besøk.

Julia Nyland – julianyl.blogg.no

Julia tok en liten twist og nevnte kun sine topp 5 favoritter innen nettshopping.

Mine fem favorittsteder for nettshopping er nelly.com, motedronningen.com, motekungen.se, blivakker.no og coverbrands.no. De tre førstnevnte er butikker som selger klær, vesker, accesories og sko. De har et utrolig godt utvalg, man finner plagg der som skiller seg ut, og de fleste klærne finnes ikke i butikker. Jeg både handler, og får mye sponset av disse nettbutikkene!

De to sistnevnte selger mest sminke, hårprodukter ol. På coverbrands.no er smashbox og Barry M noen av hovedmerkene, som er sminke med utrolig god kvalitet. Disse merkene finnes heller ikke i butikker. På blivakker.no kjøper jeg for det meste hårprodukter fra redken, kerastase osv. fordi det er mye billigere der enn hos frisørene.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

3 kommentarer om “3 bloggere om sine nettfavoritter

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul