3 motebloggere om undertøytrenden

En av de hotteste trendene nå er å vise frem undertøyet. Enten man velger å gjøre det diskre eller ta den helt ut.

Vi har spurt 3 flotte motebloggere hva de synes om denne undertøytrenden.

Maria Meland – mariaz.blogg.no

– Så lenge det ikke overdrives, kan det faktisk være utrolig kult!

Jeg mener det er veldig viktig at trenden ikke gjør et antrekk for utfordrende!

Å bruke korsetter som topper ser veldig bra ut for eksempel. En annen ting jeg elsker, er transparente topper hvor man bruker stilige bh’er under.Sara Strand – sarastrand.blogg.no

– Jeg synes den nye undertøysmoten er veldig spennende. Mange ser på det som en litt vrien trend som krever den perfekte kroppen, men det er helt feil. Synlig undertøy er en trend som kan brukes på mange forskjellige måter. Har man for eksempel en blonde-bustier, så kan det være nok å vise en liten detalj under en oversized singlett eller lignende.

For dem som vil ta den litt lenger, så kan man kombinere den med en bukse/shorts med høyt liv og bare ha en blazer over. Selv er jeg veldig fan av synlig undertøy under diverse gjennomsiktige materialer.Regie Anne – regiesays.wordpress.com

– Den nye undertøysmoten er kul, så lenge man bruker den riktig og ikke ser trashy eller billig ut. Det er fint å se at det er mange som tørr å ta seg bruk av den nye trenden.

Selv er jeg ikke så fan av å ha bh’en utenpå topper og slike ting, men å la en pen bh eller bandeau-topp være litt synlig under en transparent, løs topp eller lignende er bare hot!

Merkelig nok var alle motebloggerne skummelt enige om hva de synes om trenden. De mener den er hot, hot, hot!
Bildekilde: Fra hver enkelt blogg – Lånt under tillatelse.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “3 motebloggere om undertøytrenden

  1. Tilbaketråkk: In Femelle. «

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul