Derfor går du ikke ned i vekt

Å gå opp på badevekten for å se det samme antallet igjen og igjen er frustrerende, og fører ofte til at mange av oss kaster inn håndkleet. Men ikke gi opp ennå! Her er de 5 mest vanlige grunnene til at vi alle står fast på ett eller annet tidspunkt når vi prøver å miste vekt.

1. Du er for stillesittende. Det kan godt hende du er på treningsstudio, men det kan vel også hende at du sitter i ro resten av dagen. Du må for all del ikke tro at du kan ta det med ro bare fordi du løper på tredemølle i en time. Du må bevege deg hele dagen for å brenne kalorier. For mye stillesittende tid kan også bety hyppigere spising.

2. Du spiser for mye på restaurant. Når du spiser mye ute, er sjansene for at du har i deg mer kalorier enn du tror, for ikke å nevne mer usunt natrium eller fett.

3. Du spiser mens du står, eller på farten, eller under arbeid ved skrivebordet. Når du spiser som dette, er sjansene store for at du fokuserer mindre på maten og gjøre mer tankeløs spising. Dette kan bidra til å få i deg flere kalorier enn du tror, og kan potensielt føre til at du føler deg mindre fornøyd etter et måltid.

4. Du småspiser for ofte. Ja, det er flott å innta små, ​​hyppige måltider, slik at du ikke går rundt og føler det sulten hele dagen, men hvis du spiser etter klokken og ikke etter når du er virkelig sulten, vil du sannsynligvis forbruke mer kalorier enn du tror.

5. Du er ikke ærlig om hvor mye du egentlig spiser. Du tror kanskje at du kutter ut kalorier, men faktisk, så gjør du ikke være. Det tar et underskudd på 500 kalorier per dag, fra å spise mindre og å øke fysisk aktivitet, å miste 1 kilo av fett hver uke.

Eventuelle andre fallgruver du vil vi skal vite om? Gi oss beskjed!Kilde: Artikkel lånt og oversatt fra yourtango.com.
Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul