5 på gata om Voe’s bloggeslutt

Den 2. januar klokken 18.07 postet Norges største blogger, Voe et innlegg, hvor hun fortalte at hun slutter å blogge på ukjent tid.

Som hun selv skrev i innlegget har bloggen ført med seg utrolig mye bra, men også mye negativt. Hun fortalte at hun er sliten og har ikke tid til alt som kreves av henne. Grunnen til hun slutter er også på grunn av mange negative kommentarer og skumle trussler.

Responsen på at Voe slutter er mange, noen mener det er bra og andre ikke. Femelle har gått ut på gata for å spørre 5 jenter om hva de mener.

Hva mener du om Voe’s bloggeslutt?

Oda Lunde 19 år

Voe er ikke helt min type blogger, så at hun slutter har ikke så mye å si for meg.

Men hun er et godt forbilde for yngre jenter, så for deres del er det jo trist. Jeg forstår likevel avgjørelsen til Voe, da det er grenser for hva en 15 årig jente skal kunne tåle av dritt.Tina Bryhn 19 år

Det er litt vanskelig for meg å svare på det spørsmålet. Jeg kjenner ikke til henne på noen som helst måte. Det eneste jeg vet om henne er at hun har hatt denne bloggen, hvor hun har delt livet sitt ved å vise klær og hvordan hennes hverdag er, ved å gå på kafèer og fått litt forskjellige oppdrag rundt omkring.

Hun har prøvd å være et forbilde for mange og der er sikkert noen som har sett opp til henne, på grunn av bloggen som hun har hatt. Det at hun slutter er jo trist for henne og dem som ser opp til henne, men for meg er det helt greit. Jeg er ikke så interessert i akkurat den bloggen. Hun får ha lykke til. Kanskje hun en dag kommer tilbake for å blogge om livet sitt igjen.

Michelle Torstensrud 17 år

Jeg driter egentlig i det. Jeg bryr meg ikke om det.

Blogger leser jeg faktisk ikke, men jeg har hørt om det og henne selvfølgelig.

Rebekka Fiskaa 17 år

Jeg syntes det er litt sånn, ehm! Jeg var innom bloggen hennes noen ganger. Det er på en måte ikke trist, men synes at det er dumt at hun har sluttet på grunn av negativ kritikk og kommentarer. Det er egentlig det jeg synes er verst.

Får håpe at hun kommer sterkt tilbake!Oda Haugeland 17 år

Jeg synes det er helt ålreit!

Har absolutt ingen formening om hennes bloggeslutt.Bildekilde: Sony Music
Fotograf: Mie Andersen

Skrevet av: Mie

Mie Andersen er 18 år og har nettopp gått ut av videregående, med media og kommunikasjon som hovedlinje. Å skrive og ta bilder er to ting hun virkelig elsker, samt det at hun har en stor interesse for mote og interiør.

10 kommentarer om “5 på gata om Voe’s bloggeslutt

 1. voe var ikke noen bra blogger, så bra at hun sluttet. Mange andre som fortjener plassen mye mer enn voe gjorde.

 2. tror det er litt sånn dei fleste har det. som når til dømes en idrettsutøver legg opp eller hallodama frå skjermen vert borte. ingen undergang, berre endring.

 3. Hei!

  Jeg er utrolig enig me dåkker sier om hun. Jeg synes det var synd for hun slutter grunn av negativt. Husk på at nett er nett er bare tull og tror på mange sier det sånn om hun, og hun er bare faktisk 15 år og veldig følsom og kanskje redd. Og vente til hun får bedre modne når hun bli vokse og ikje bry seg om hva andre sier det men det var virkelig frekk og barnselig av folk har gjort. Og jeg dritt i hva alle sier om voe ellers noe. jeg nesten aldri lese om hun en gang… dessverre

 4. For min del burde du helst stilt spørmålene til de som kanskje er rundt 12-15 år og ikke eldre, det er virkelig ikke så mange 19åringer som leser bloggen til en 15år gammel jente.

 5. Hei :)
  det eneste jeg syntes var litt rart med denne artikkelen om voe`s blogslutt, er at det kanskje blir litt feil og spørre jenter fra 17 år og oppover, da det ikke var målgruppen til voe, som heller rettet seg mot «fjortisene».
  Såklart skal alle få ha sin mening, men bare for å si det, at det er maaange andre på voe sin alder som sikkert kommer til å savne bloggen.

 6. Enig med de som skriver at det kanskje var litt uheldig utvalg av folk som svarte. Får her inntrykk av at «ingen» bryr seg om hun slutter, men jeg vet at det er kjempe mange som synes det er veldig dumt at hun slutter. De som ble intervjuet her er 17 – 19 år, mens Voes blogglesere er alt fra 10 – 20 år sikkert ;-)

 7. Trodde dette var en interessant artikkel, men du har intervjuet helt feil personer i forhold til temaet, noe som gjorde artikkelen dønn kjedelig. Beklager at det kommer så brått på. Hva om du hadde intervjuet noen på hennes alder som faktisk fulgte bloggen hennes?

 8. Dere burde kanskje ha intervjuet folk i voebloggens målgruppe da, som faktisk hadde en formening om dette!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul