Bloggen flinkepiker.org skrives av Emma, Chantal og Linnea. De er 19 og 20 år gamle jenter fra Ullern i Oslo. De har over tid blitt en av Norges mest leste blogger. Den mest åpenlyse grunnen til hvorfor folk tiltrekkes til bloggen deres er sex. Et altfor kjent tema som fortsatt kjennes ganske tabubelagt her i Norge. Vi i femelle.no sier mye heller tvi tvi til pikene og har hatt et gøyalt intervju med dem!

Hvordan kom dere på å starte flinkepiker.org?
Fordi vi savnet en blogg hvor vi kunne lese om sex, kåthet, kjærlighet og andre ting jenter er opptatt av – uten at bloggen er sukkersøt og korrekt. Fuck korrekt, vi ville lese om kåte, ærlige jenter med selvtillitt. Så vi tok saken i våre egne hender og begynte å blogge.

Er det noen temaer som er mer «flaut» å skrive om enn andre?
Synes vi det er flaut, blogger vi i hvert fall om det! Vi rødmer ofte mens vi blogger, for å si det sånn.

Hva føler dere om unge jenter/gutter som sender inn spørsmål om sex til dere? Føler dere selv at dere KAN gi de «riktig» råd? Hvor ofte får dere forresten slike mail?
Vi er ingen eksperter, vi har bare våre egne erfaringer. Og Google. Noen ganger vil ei jente bare ha et ærlig svar fra sine medsøstre, og ikke noe mer. Alle som mailer (vel, utenom de som spør om vi tenner på støvler og strømpebukser og kan sende dem skinnhanskene våre…) får svar. Som regel vil avsenderen bare høre at han/hun er normal. Så da svarer vi: ”Skjerp deg. Du har stor pikk/du er trang/kjønnsleppene dine er fine”. Det skal ikke mer til.

Noen ganger inviterer vi lesere hjem på rødvin, slik at vi kan snakke dem til vett eller rett og slett dra på byen med dem.

Det er synd at alle tror de er freaks med slappe kjønnslepper og rar farge rundt anus. Hvor ble det av selvtilliten til norske jenter?

Kommer dere noen gang til å stå frem med ekte navn? Vet noen at det er dere som skriver bloggen?
De nærmeste vennene våre vet det, og de kommer alltid med forslag til ting vi kan blogge om. Kanskje står vi frem etter hvert. Vi får se. Vi blir arveløse den dagen navnene våre kommer ut, det er i hvert fall sikkert. Og alle guttene vi har hengt ut på bloggen…? Ouch! De hadde samlet seg i tropp og tatt knekken på oss.

Har lagt merke til en uenighet med walkofshame.com. Hva skjedde der egentlig?
Vi vet ikke hva de fikk for seg. Vi hadde en veldig god tone med dem før de plutselig laget et innlegg om ”piker som ikke har bedre å gjøre enn å slenge dritt”, ”piker med for mye fritid” og så videre. Alle skjønte referansen til Flinke Piker.

WoS mente at IP-adressen vi brukte da vi en gang sendte dem en positiv kommentar, var påfallende lik adressen som de negative kommentarene hadde. Absurd. Samme dag redigerte de sitt eget innlegg. Ordet ”pikene” var plutselig borte. IP-adresser ble sladdet og en veldig rar mail fra dem tikket inn til oss. Kvinnfolk!

Kjipt var det, for vi så virkelig opp til Walk of Shame. Nå bryr vi oss ikke om bloggen deres, og tenker at all PR er god PR. Vi fikk rekordtall dagen de hang oss ut. Vi er takknemlige for at sjalusi og jentedrama for én gangs skyld førte til noe bra.

Har Norge plass til flere sexblogger?
Selvsagt! Det er på tide at de blonde rosabloggerne får seg litt kåt konkurranse. Vi heier på alle som vil skrive åpent om et tabubelagt tema som det sex fortsatt er.

Går dere noen gang tom for idèer eller er sex et uendelig tema?
Vi sier ofte ”nei, nå har jeg ikke flere historier. Vi legger ned bloggen…” til hverandre. Så går det to minutter, og plutselig kommer vi på den ene historien etter den andre. Vi er veeeldig flinke til å minne hverandre på pinlige historier også. Vi sper dessuten på med både leserhistorier, spørsmål og svar, spalten ”Spør en gutt”, spørsmålsrunder – og så har vi ei søt jente på 25 år som heter Hanna som blogger for oss ukentlig.

Vi har begynt å notere ideer og historier på mobilene våre, og nå har vi et helvetes arkiv. Sex har ingen grenser, og det har ikke vi heller.

XOXO fra Pikene :-)

Tusen takk for et interessant intervju!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul