Andre dag av NYFW

Fashion Week i New York fortsetter, og catwalken viser frem både hvilke «gamle» trender som er her for å bli, samtidig som de viser frem de rykende ferske motenyhetene.

LES OGSÅ: Første dag av NYFW

Nedenfor finner du en oversikt over gårsdagens flotte kolleksjoner.

Alexander Berardi
Alexander Berardi er den yngste designeren i år med bare sine 24 år. Hans vårkolleksjon var inspirert av «Jean Seberg» i 60-talls filmen Breathless, og de flotte feminine antrekkene beviste at han hadde gjort en god jobb.

Catwalken bestod av både trenchcoater, store chiffonkjoler, vide shorts/bukser og korte topper i fargene beige, kamel, hvitt og sort. Dette er en kolleksjon som fort kan risikere å bli en av vårens favoritter.

[cincopa 10750914]

Georges Chakra
Gull, glitter, sølv, metall og glamour er stikkord for vårkolleksjonen til Georges Chakra. Skinnende lårtkorte kjoler kom en etter en på catwalken, og man blir bare mer og mer forbløffet over de lekre antrekkene. Dette er definitivt en kolleksjon som blir å se blant kjendiser på den røde løper i tiden fremover.

Designeren hadde også blandet inn litt farge i kolleksjonen. Nemlig nydelige gallakjoler i vakker, sterk lilla. Alle antrekkene var fantastiske.

[cincopa 10750916]

Max Azria
Med asymmetriske silhuetter og lette antrekk viser Max Azria at han kan være stolt av sin nye kolleksjon. Catwalken bestod hovedsaklig i hvit og sort, men også antrekk i rød, oransje og beige var å se på modellene.

Korte minikjoler var også et stikkord for denne lekre kolleksjonen, og nok en gang har vi fått sett en kolleksjon som vil bli en kjendisfavoritt.

[cincopa 10750917]

Ports
Jumpsuits, glamour og knallfarger beskriver Ports nye kolleksjon perfekt. Med tidenes lekreste jumpsuiter leverte denne vårkolleksjonen mer enn hva noen kunne forventet. Alle modellene så selvsikre og lekende ut på catwalken. I motsetning til mange av de andre kolleksjonene var det herlig å se antrekk med litt mer farge.

[cincopa 10750920]


Rag & Bone

Denne vårkolleksjonen var både utfordrende, nyskapende og merkelig på samme tid. Vi får se det ene spesielle antrekket etter det andre, og sitter igjen med en usikker følelse om man liker det eller ikke.

Det var heldigvis ikke alle antrekkene som ga den følelsen. Modeller i sterke fargenyanser av blått, rødt og gult beviste at dette var en gjennomført flott kolleksjon. Det ser også ut til at skinnkåper i knallfarger blir en stor trend denne våren.

[cincopa 10750921]

Richie Rich
Til alles fornøyelse var selveste Ellen DeGeneres blant modellene på scenen som modell for Richie Rich, og hun leverte selvfølgelig hundre prosent. Modellene viste frem fantastiske antrekk i så å si hele fargeskalaen. Blå, rosa, turkis, lilla, brun, rød, grå og gul. Kolleksjonen og catwalken var en stor fest.

Dagens mest imponerende kolleksjon uten tvil!

[cincopa 10750923]

Tadashi Shoji
Tadashi Shoji’s nye kolleksjon var som i kjent stil veldig feminin og detaljert. Designeren har tydelig forelsket seg i denne stilen, og det samme har også vi andre. Lyse cocktailkjoler i lilla og brun summerer opp kolleksjonen, og med vakre blonder ble dette definitivt dagens mest elegante visning.

Alle modellene så ut som ubeskrivelig vakre porselensdukker, og det var nesten umulig å ta blikket bort fra dem.

[cincopa 10750928]Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Andre dag av NYFW

  1. Wooooooow!!! Aldri sett så nydelige catwalk-bilder! Jeg har nesten alltid synes at catwalk-bilder har vært rare, men disse var jo bare stunning! Masse fin mote! *sikle*

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul