Aviator-jakkene tar av

Høstens heteste moteplagg er definitivt aviator-jakken. Vi hjelper deg å finne den.

Aviator-jakken, eller saueskinnsjakken som noen vil kalle den på godt norsk, har gjort sitt inntog i høst og er plagget alle motebevisste må ha i garderoben. Etter Burberry Prorsum sin høstvisning satte Aviator-jakken virkelig spor, og designeren Christopher Bailey skapte høstens viktigste trend. Aviator-jakken er høstens store must have, og kan matches med det meste av høstens trender og farger.

Men vi har ikke alle råd til Burberry sine jakker, og det finnes flere alternativer blant billigkjedene. Trender visner fort, og om du kun er ute etter en trendy jakke kan det være lurt å ikke investere de største summene som denne type jakke kan koste.

Butikker som H&M, Lindex, Cubus, Bik Bok, Zara og Mango har kastet seg på aviator-trenden, men du må være raskt ute for jakkene er svært populære. Også Samsøe Samsøe har jakken, til en langt mer behagelig pris enn Burberry og Acne.

Du kan også klikke deg den hjem fra nettet, og flere har de største norske nettbutikkene har denne type jakker. Hos Laredoute.com, asos.com, lindex.com og nelly.com kan du finne jakkene til en langt mer behagelig pris. Er du ute etter en jakke som varer lenger enn høsttrenden kan du investere i en litt dyrere jakke, som blant annet denne fra Jofama, som selges hos Nelly.

Du kan også lete etter vintage, i bruktbutikkene kan du være heldig og finne en original skatt av en Aviator-jakke.

Bildekilder: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

3 kommentarer om “Aviator-jakkene tar av

  1. Den fra Lindex er bare å glemme. Ble utsolgt i omtrent alle våre butikker på under en uke. Men den er knallfin!! :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul