Bli julebordets midtpunkt

Julebordsesongen er over oss, en anledning for å pynte seg litt ekstra. Femelle viser deg flotte kjoler, om du er på budsjett eller unner deg litt luksus.

I julebordsesongen er det flust av kjoler i butikkene, både i vakre farger og former. Julebord er en flott anledning til å lyse opp en ellers mørk vintersesong med farger. Den lille sorte slår aldri feil, men du kan med fordel benytte julebordet som en anledning til å leke deg med farger som rødt, kongeblått, lilla eller smaragdgrønn i år. Detaljene som går igjen er blonder, fløyel, transparente detaljer, rødt og vakkert gull.

Kjolene finner du i alle prisklasser, og man kan ofte finne seg i den situasjon å sikle over en kjole langt over budsjettet. Da er det godt å se lignende kjoler til en pris lommeboken tåler!

Asymmetriske kjoler er hot
Asymmetriske kjoler er populært på den røde løperen i år, og er en god idè til årets julebord. Den enarmede trenden er perfekt om du vil vise litt hud, men ikke for mye. Du kan gjerne kombinere den asymmetriske trenden med andre detaljtrender – som en lilla fløyelskjole og hvit blondekjole.

Denne kjoletrenden trekker oppmerksomheten mot punktet hvor det er asymmetrisk skjæring, nemlig brystet og halsen. Da er det lurt å unngå store smykker, så legg igjen statement-kjedet hjemme og bruk heller ringer eller øredobber som tilbehør.

Julens farge
Rødt er julens farge og en sikker vinner på julebordet. I en flott, rød kjole kan du fort bli festens midtpunkt!» Bare pass på så du ikke ender opp med en nisseluse på hodet utover kvelden.

Kjolene nedenfor har alle forskjellig form, men med detaljer som gjør hele kjolen.


Kongelig i blått

Kongeblått er en trendy farge for julebordet, og et fint substitutt for den lille sorte om du vil gå i en kjole med mer trygg farge. Samtidig er det en elegant farge, og med det rette tilbehøret vil komplemangene strømme på.

Den lille sorte
Den lille sorte er alltid en klassiker på fest, og et trygt valg. Det er et antrekk som det er mulig å sprite opp i mange forskjellige varianter. Fargede strømper, rød clutch-veske, store smykker – du har mange muligheter!

Gå for gull
Gull er en hot farge i julebordsesongen. Med en gullkjole er du allerede smykket opp, og kan med fordel tone ned tilbehøret. Det er lett å falle i fellene med for mye. Gjør du det derimot enkelt blir du stilig og skinner på julebordet.

Bildekilder: Produsentene

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul