Bli populær på Instagram

Instagram har blitt et fenomen og vi ønsker jo alle å få flere og flere følgere, men det er ikke nødvendigvis så enkelt. Her er ti tips som vil hjelpe deg å bli mer populær på Instagram.

* Bruk naturlig lys. Alle bilder blir finest og klarest når de er tatt i naturlig dagslys, så prøv så godt du kan å utnytte deg av dette.

* Stå fremfor noe lyst. Om du tar bilde av noe mens du står foran for eksempel en hvit vegg, så vil det hjelpe å lyse opp bildet ditt.

* Bruk redigerings-apper. For å gjøre bildene dine best mulig, anbefales det å laste ned en app som kan blant annet gjøre bildene dine lysere, styrke kontrasten eller falme fargene. Det finnes uendelig av valg. Forslag til slike apper er Snapseed og Afterlight.

* Eksperimenter med selfies. Istedet for den klassiske trutmunn-selfien, så vil folk mye heller se deg i helfigur. Forsøk derfor å ta outfitbilder når du er sammen med noen, slik at de kan fotografere hele deg. Det er faktisk et pluss at bildet har med litt av omgivelsene også.

* Ikke prøv for hardt. Supert at du har så mye fint å ta bilde av, men ikke fotografer abslutt ALT samtidig. Ta heller flere bilder av få ting som komplementerer hverandre.

* Bruk hashtags. Dette punktet er veldig viktig om du vil ha flere følgere. Ved å bruke hashtags, gjør du det mye enklere for andre å finne deg på Instagram.

* Finn ut hva følgerne dine liker. Hva er det egentlig de helst liker å se bilder av i feeden din? Du kan jo eventuelt prøve å spørre de eller sjekke selv hvilke bilder som får flest likes.

* Vær aktiv selv. Hold deg oppdatert, finn nye personer å følge og sørg for å like bilder du kommer over. Legg gjerne igjen en kommentar!

* Ikke overdriv. Du må for all del ikke publisere bilder hvert femte minutt. Om du har mange bilder du ønsker å vise frem, så spar de heller til en senere anledning hvor du kanskje ikke har noen.

* Hold konkurranser. Det er helt supert om du har muligheten til å samarbeide med noen om en konkurranse. Da kan du be folk om å reposte konkurranse-bildet ditt og tagge Instagram-brukeren din. Herlig måte å få flere følgere på!

Lykke til med Instagrammingen og kos deg masse!

Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul