Blogger utenom det vanlige

Roboter, reisende kosedyr, trolling og fotografier som aldri ble tatt. Dette er bare noen av temaene du kan lese om hvis du gjør et dypdykk ned i bloggverdenen.

Er du svak for teddybjørner og reiseliv? Da er Traveling Teddys Weblog den perfekte bloggen for deg. Følg Teddys glade reisedager gjennom to begivenhetsrike måneder.

Trolling på nett kan være både til forlystelse og irritasjon, men er noe vi har måttet lære oss å leve med. Se nettets morsomste trolling samlet på artoftrolling.com.

Enten du elsker eller hater matematikk, er det ikke til å komme bort i fra at statistikk og skjemaer gjør livet generelt mer oversiktlig. thisisindexed.com er en fantastisk søt blogg som har vunnet mange priser og som gjør verden litt mer begripelig.

Rettskriving er ikke alltid like lett, og spesielt ikke når det kommer til detaljer som riktig bruk av anførselstegn. Les og le på unnecessaryquotes.com.

Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, men er et bilde et bilde hvis det aldri ble tatt? Ja, mener mannen bak unphotographable.com. Her finner du beskrivelser av bildene han kunne postet, men som han aldri tok.

For enkelte er roboter en større del av livet enn de er for de fleste av oss. På futuristicky.com
blogger Lisa Bebee om sitt liv med kunst, roboter og teknologi.

Kate Bingaman-Burt tegner det hun kjøper, og er snart aktuell med en egen bok full av morsomme illustrasjoner. Besøk henne og se hennes daglige forbruksvaner i bildeform på obsessiveconsumption.typepad.com.

Har du en favorittblogg med et uvanlig tema?Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: thea

Thea Sofie Melberg er 26 år og bor i Oslo. Hun elsker populærkultur,
og spesielt musikk. Når hun ikke skriver for femelle.no eller blogger på http://paapp.blogspot.com, jobber hun som reporter og programleder i Radiorakel.

En kommentar om “Blogger utenom det vanlige

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul