Bloggernes filmfavoritter

Høsten og litt kaldere tider er i vente i tiden fremover, og hva er vel da bedre enn å kose seg innendørs med venner og en god film?

Femelle har spurt tre av Norges flinkeste bloggere hva som er deres ultimate favorittfilm. Kristina Andersen, Marie Brudevold og Caroline Berg Eriksen stilte gladelig opp med flotte ord om hver sin favoritt.

Kristina Andersen – kristinaandersen.no

– Min ultimate favorittfilm må være «My sisters keeper», med Cameron Diaz i hovedrollen. Griner like mye hver gang jeg ser den, og setter like mye pris på livet hver gang den er slutt. Jeg liker filmer med mening i, noe denne virkelig har. Anbefaler den til alle, den burde absolutt være på din «filmer jeg må se før jeg dør» liste. Jeg har sett den fem ganger, og har planer om å se den fem ganger til. Minst.

Marie Brudevold – supermarie.net

– «Million Dollar Baby» er iallfall en film som er verdt å nevne i samme setning som «favorittfilm». Den er sykt trist, men samtidig helt fantastisk.

Den handler om en jente som går fra å ikke ha noe annet enn en drøm om å bli berømt bokser, ingen har troen på henne og ingen trener vil bruke tiden sin på å lære henne opp heller. Hun klarer allikevel å komme seg opp og frem – bare ved å være sta, ha tro på seg selv og en vilje ut av en annen VERDEN. Hun klarer å komme seg inn under den harde huden til en bitter, gammel trener (Clin Eastwood-pus!) og de blir dødsgode venner og hele filmen bare… Den har ALT. Humor, mening og tårer nok til å dusje en hel kveld. Herregud.

Sett den et tosifret antall ganger, og jeg gråter like mye hver gang! Liker så godt at man kan gå fra å være et null til å bli en stjerne, med ingenting annet enn mot og vilje i hendene.

Caroline Berg – fotballfrue.no

– Min favorittfilm er uten tvil «Shawshank Redemption». Finnes det er bedre film? Gode skuespillere, fantastisk handling, og en avslutning som får armhårene til å reise seg like høyt hver gang. Denne har jeg sett minst 4 ganger.

Hva er din ultimate favorittfilm?

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

5 kommentarer om “Bloggernes filmfavoritter

  1. Må si meg enig med Caroline Berg at Frihetens Regn er en av de mest fantastisk lagde filmene. Helt insane! Må definitivt bli sett før døden tar oss. Requiem for a dream og The Green Mile er også noen av mine favoritter. Fantastiske skuespillere, fantastisk handling. Take a look!

  2. Tilbaketråkk: » panzerlove
  3. Både My Sister’s Keeper og Shawshank Redemption er helt fantasktisk filmer! Uten tvil to av mine yndlingsfilmer. Million Dollar Baby derimot, synes jeg er skikkelig kjedelig, så den aldri helt ferdig en gang…

  4. hva med The Blind Side ?? jeg synes den filmen er syyykt bra ;) gode skuespillerprestasjoner, fantastisk rørende handling hva mer kan man ønske seg???

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul