Bytt ut skjerfet med halsen

Halsen har gjennomgått en forvandling fra barnehagetøy til stilig mote-tilbehør. I høst kan du bytte ut skjerfet med en trendy hals!

Halsen viste seg i motebildet allerede forrige vinter, og kommer for fullt tilbake også denne sesongen. Noen forbinder halsen med noe de gikk med som femåring i barnehagen, men nå har den blitt oppgradert i egen voksenversjon – og veldig mye stiligere.

Perfekt for sesongen
Halsen er et perfekt tilbehør for å understreke deg og stilen din. Samtidig som det ser bra ut, er det også veldig praktisk nå når kulden kommer for fullt.

Halsen finnes i alle størrelser, farger og mønster, og du er garantert å finne noe som passer til deg og din stil. Om du vil røffe opp antrekket ditt kan du velge en leopardmønstret hals, eller sprit opp antrekket i en av høstens heteste farger, nemlig rødt. Puddertoner, grått eller sort er sikre og trendy farger å gå for i høst. For å gjøre antrekket mer glamorøst kan du bruke en hals i fuskepels, som også er veldig in denne sesongen.

Bruk den til alt
En lekker hals kan du matche sammen med alt fra kjoler, skinnjakker og tykke cardigans, eller bruk den som en del av genseren. Tenk gjerne oversize, eller lag-på-lag for en kul stil.

Ikke bare er en hals ekstremt enkel å lage, men du kan til og med strikke deg din egen også. For å få en unik og spesiell hals er det bare å gå til innkjøp av litt garn og et par strikkepinner.

For deg som kanskje ikke liker å lage dine egne plagg, men foretrekker å shoppe, så finnes det et hav av lekre halser der ute. Både i butikker og på nett. Asos har et gigantisk utvalg og der finnes det noe for en hver fashionista. Lindex, Gina Tricot, H&M og Bik Bok har egne nettbutikker med brede utvalg, og Nelly.com er et must for deg som skal friske opp høstgarderoben.

Bildekilde: Produsentene

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

5 kommentarer om “Bytt ut skjerfet med halsen

  1. Hei:) kan du skrive hvor de halsene som er på bildet på toppen av siden er fra? de som jenta har på seg

  2. Jeg har faktisk strikket meg min egen hals. Fant ikke et i butikkene som var akkurat slik jeg ville ha det så da var det fram med strikkepinnene :)

  3. syntes hals er kjempekult! men det blir litt mye å ha den på under den store dunjakka på vinteren. er det ingen andre som syntes det?

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul