Cecilie Maria

Som toåring elsket Cecilie Maria å pynte seg, men det var ikke før rundt nittenårsalderen at moteinteressen virkelig dukket opp.

Hun beskriver sin egen stil som en mellomting mellom klassisk og elegant til mer avslappet og rocka. Hun liker å variere uttrykket sitt, og i løpet av det siste halvåret har hun fått mer og mer sansen for plagg med enkle snitt og duse toner. Accessorier som tilfører personlighet har også blitt et must! Cecilie Maria forteller også at hun har to forskjellige stil-signaturer. I vinterhalvåret bruker hun oftest store, strikkede gensere og cardigans, og i sommerhalvåret bruker hun helst shorts med høyt liv, en oversized singlet og et smykke. Hun elsker lag-på-lag stilen og foretrekker duse toner i garderoben sin.

På bloggen sin deler hun både antrekkene og inspirasjonen sin med leserne. Den ultimate motebloggeren som gir Cecilie Maria mest inspirasjon er Elise Bahia (livingdoll.blogg.no). Hun elsker den enkle, men tøffe stilen hennes. Cecilie Maria henter også inspirasjon fra motemagasiner, folk hun ser på gaten, filmer, serier og sin egen fantasi. Det finnes ingen ende for mulighetene! Selv om hun kanskje har prøvd det meste innen mote, så er det definitivt et plagg hun aldri kunne gått med. Nemlig magetopper! Hun er forsiktig med å være for utfordrende og unngår helst å vise for mye hud på en gang. Magetoppene gjør dette helt umulig.

Som mange andre moteinteresserte jenter, er Cecilie Maria også sterkt opptatt av sminke. – Jeg er en stor Clinique-fan, og nesten all sminken og hudpleien min er fra det merket, sier hun. Cecilie Maria er spesielt glad i pudderet (Almost Powder Foundation) og renseserien (Three Step System) deres. Parfymen «Warm Cotton» fra Clean, og Dove’s Supreme Body Silk er hun også helt avhengig av. Skjønnhetsproduktene fra Clinique bruker hun hver dag sammen med en lys, skimrende øyeskyfe fra Body Shop. Eyebrowgel fra H&M og mascara fra Max Factor er også nødvendig for et godt resultat. Når det kommer til den «siste finishen» påfører hun leppepomade fra Eos og en nude leppestift fra Gosh. Alt i alt en enkel, men også elegant hverdagssminke.

Selv om sminke og skjønnhet er gøy å prate om, så kommer vi raskt inn på motetemaet igjen. I tillegg til å være motebevist, er Cecilie Maria også rå på å sy klær selv. Hennes absolutte favorittantrekk er det nydelige blå ballongskjørtet hun har sydd selv. Den store genseren fra H&M er ender opp som en god nr 2 på favorittlisten.

Det er ikke kun i klær hun har favoritter, men også i accessorier. For tiden er hun veldig glad i den nye, store herreklokken sin. Fjærsmykker og store ringer er også noe hun er utrolig svak for. Cecilie Maria følger trendene godt og for øyeblikket leker hun seg med den sporty stilen, ala Alexander Wang, og har akkurat gått til innkjøp av en jumpsuit i jersey.

Som en avslutning på intervjuet spurte vi Cecilie Maria hvilket plagg alle jenter burde eie. – En fin, oversized genser/trøye med enkelt snitt. Den kan brukes til tights, til jeans, med skjerf, smykker og store ringer, alene, eller under en skinnjakke/cardigan… You name it! Den er super til lag-på-lag stilen, og kan varieres i det uendelige, svarte hun.

Det er absolutt ingen tvil om at hun kommer til å fortsette å inspirere jenter gjennom bloggen sin. Nå håper vi bare at hun får kjøpt seg det som står øverst på ønskelisten sin, et par lave gladiatorsandaler i brunt lær.

Bildekilde: ceciliemaria.wordpress.com – Lånt under tillatelse.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

6 kommentarer om “Cecilie Maria

  1. Noen som vet hva som har hendt med bloggen hennes? Det går ikke an å gå innpå den lenger, fryktelig synd :(

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul