Comeback for bikerjakken

Bikerjakken er ikke lenger bare forbeholdt punkerne – denne våren er trenden her for fullt!

Bikerjakken har vært et must i motebildet siden Marlon Brando rocket den i kultfilmen The Wild One (1953). Siden da har tenåringer, motorsykkelgjenger, punkere og fashionistas omfavnet bikerjakken. I vår er den tilbake hundre prosent.

Biker chic
Bikerjakken blir gjerne brukt av den kule guttejenta som vet hva hun vil, og som samtidig ikke er redd for å vise det. Med bikerjakken over en kjole eller sammen med et par jeans får du samme edge til stilen som Kate Moss og Mary-Kate Olsen.

Du får kjøpt forskjellige type bikerjakker, og kan gjerne gå for den enkle svarte bikerjakken om du ikke vil kjøre stilen fullt ut punk-style med nagler og gull. Uansett hvilken du velger, med en stilig bikerjakke kan du føle deg både opprørsk, sexy og trendy.


Frynsete bikerjakke fra Topshop kr 1400, bikerjakke fra Nelly.no kr 469, bikerjakke fra Topshop kr 550.

Biker-stilen var representert i kolleksjonene til både Balmain, Balenciaga og Burberry Prorsum for våren 2011, og preget av skinn- og punkplagg. For den komplette bikerstilen kan du velge skinnbukser, biker boots, revnede jeans, revnede strømper, sikkerhetsnåler og studs.Bildekilder: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul