Dag åtte av New York Fashion Week

Mens Ralph Lauren og Anna Sui eksperimenterte med westernstilen, kjørte blant annet Douglas Hannant og Eva Minge på med sin egen greie. Alle fire designere imponerte stort på deres motevisninger i går.

LES OGSÅ: Dag syv av NYFW.

Nedenfor kan du gjøre deg opp din egen mening om kolleksjonene som ble vist frem i går.

Anna Sui
Med frittflytende lange sløret kjoler og kroner av blomster og fjær, var Anna Sui den desidert beste designeren ved gårdagens moteshow. Hun siterte Terrence Malick filmen Days of Heaven, og skapte en magisk ny verden med modeller kledd som pioner kvinner. Deres stil ble inspirert av blant annet sangerinnen Joni Mitchell og jentene i Laurel Canyon. Alle klærne hadde en fabelaktig bohemstil over seg, blandet med en anelse av cowgirl-tema. En av Fashion Weeks beste kolleksjoner uten tvil!

[cincopa 10758777]

Calvin Klein
Denne kolleksjonen består hovedsaklig av slanke og presise antrekk i sort og hvitt, samt et par plagg i andre farger som rød, gul og blå, men alt i alt er kolleksjonen veldig ren og sofistikert. En veldig tam, men fortsatt vakker vårkolleksjon fra Calvin Klein.

[cincopa 10758787]

Davidelfin
Kolleksjonen til Davidelfin var både sporty og uformell med alt fra bukseseler til fargerike shorts, skjorter og skjørt. Hovedfargene som gikk igjen var definitivt marineblått, hvitt og sort. En imponerende kolleksjon som blir litt ensformig i lengden, desverre.

[cincopa 10758819]

Douglas Hannant
Designeren selv uttalte at temaet for hans nye vårkolleksjon var «godteri». Temaet i seg selv forklarer veldig godt hvilke antrekk og farger vi hovedsaklig fikk se mest av på catwalken. Både lange og korte kjoler i all slags sukkersøte farger – lilla, rosa, gul, blå, grønn og hvit.

[cincopa 10758824]

Eva Minge
Kolleksjonen var inspirert av Polen sin krigshistorie, og catwalken var tydelig preget av fargene beige og hvit. Selv om kolleksjonen var henholdsvis veldig monoton, så leverte Eva Minge et fantastisk show. Denne kolleksjonen kommer til å bli en stor hit. Det var utrolig stilig å se antrekk i en og samme farge. Hvem visste at noe så «kjedelig» kunne bli så kult?

[cincopa 10758920]

Isaac Mizrahi
Etter hans nye vårkolleksjon ble Isaac Mizrahi skrytt opp i skyene av både andre designere, kjendiser og fashionistaer, og for en veldig god grunn. Han beviste nok en gang at han er New Yorks desidert største showmann når det kommer til mote. Rå kanter, uferdige jakker i kunstsilke og herlige mønsterkjoler var noe av godsakene modellene viste frem på catwalken. Isaac Mizrahiu vet virkelig hva en kvinne vil ha og han leverer hundre prosent!

[cincopa 10758931]

J. Mendel
Modellene på J. Mendel sin visning så ut som gudinner med vind i håret, grasisøse bevegelser, oransje pumps og røde lepper på catwalken i går. De var alle kledd i vakre kreasjoner, både gallakjoler, minikjoler, og fuskepels. Fargepaletten var ganske fargeløs, men med høstens «it»-farge, beige, leverte han en flott kolleksjon.

[cincopa 10758943]

Odd Molly
Det svenske designermerket Odd Molly imponerte med sine nydelige, intrikate strikker og feminine linjer. Kolleksjonen var noe nytt og unikt. Klærne så ut som gamle, brukte klær fra hippie-tiden, men på en positiv og energisk måte. Designeren hadde mikset både herlige stoffer og farger, og det fikk antrekkene til å se helt fantastiske ut.

Vogue har totalt disset denne kolleksjonen, men vi i Femelle er av helt motsatt mening! Dette er helt sikkert antrekk Miley Cyrus, Demi Lovato, Nicole Richie og Vanessa Hudgens kommer til å bruke.

[cincopa 10758951]

Philip Lim
Philip Lim sin vårkolleksjon var som et gigantisk puslespill. Det var så mye lag på lag at det er umulig å se hva som er kjoler, og hva som bare er topper og skjørt. Starten av showet var litt ensformig, men det tok seg definitivt opp. Med en nøytral fargepalett var showet elegant og underholdende.

[cincopa 10758957]

Ralph Lauren
Denne populære designeren har tydelig vært inspirert av gamle westernfilmer da han lagde denne kolleksjonen. Med stilige cowgirljakker, frynser og feminine pionerkjoler viste designeren en helt ny side av sin fantasi, blandet med herlig glamour selvsagt. Denne ville kolleksjonen viser nok en gang at vi har en eksperimentell motetid i vente, og det finnes absolutt ingen grenser lenger.

[cincopa 10758959]

Kilder: style.com, stylist.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul