Dag fire av NYFW

Dag fire av New York Fashion Week imponerte med vågale fargemikser, nyskapende kjoler og masse grønt.

LES OGSÅ: Tredje dag av NYFW.

Nedenfor finner du en oversikt over de flotte kolleksjonene som ble vist på dag fire.

Diane von Furstenberg
Denne designeren kan det å levere en feilfri kolleksjon, og vårkolleksjonen var heller ikke et unntak. Den besto hovedsaklig av flotte jumpsuiter og plagg i knallfarger. Lilla mot gul, lysegrønn mot mørkegrønn, lyserød mot lilla, ja, det ville ingen ende ta. Catwalken ble også fylt opp med fantastiske, lette tunikakjoler som uten tvil vil bli en kjendisfavoritt!

[cincopa 10753681]

DKNY
Et silkeskjerf var et konstant accessoar blant vårkolleksjonen til DKNY. Det ble vist som både en topp, en kjole og selvfølgelig som et helt vanlig skjerf. Vi fikk se utrolig mange minikjoler og plagg i blått, beige, sort og hvitt. Antrekket som skilte seg mest ut i denne kolleksjonen var definitivt den prikkete, sorte jumpsuiten.

[cincopa 10753712]

Elise Øverland
Applaus til denne vårkolleksjonen fra Elise Øverland! Makan til gjennomført og magisk catwalk er det ikke blitt sett ofte på årets Fashion Week i New York. Alle modellene hadde minimalistisk sminke på seg, og utstrålte en helt overvelmende selvsikkerhet. Kolleksjonen var inspirert av 60-tallet og viste alt fra lagdelt stoff til både playsuit, kåpe og jakke i sort skinn.

Elise Øverland sin elegante bruk av den perfekte grønnfarge fikk frem det beste i hvert enkelt plagg. Eventyrlig!

[cincopa 10753770]

Erin Fetherston
Ved å gjenskape solfylte babes med avslappet hår, leverte Erin en flott vårkolleksjon på New York Fashion Week i dag Med over tjue plagg i oransje, grønn, rød og sort silke fikk modellene oss til å misunne dem deres myke antrekk.

[cincopa 10753789]

Max Azria
Gulvlange kjoler i lyse fargetoner dominerte catwalken da Max Azria sin vårkolleksjon foregikk. Den ene fantastiske kjolen etter den andre fanget alles blikk. Alle modellene så ut som gudinner i de vakre kjolene. Ørkenfarger med et snev av pastellfarger var stikkord for fargebruken til kolleksjonen.

[cincopa 10753799]

Preen
Vi ble presentert med en svært nøytral palett av grå, isete blå, svart og hvitt. Mange av kjolene hadde lav midje for å gi en illusjon av lengre overdel. Det var uvant, men samtidig veldig fresht og nyskapende. På catwalken fikk vi også se mange kjoler med bar rygg, og nok en gang har Preen overgått seg selv.

[cincopa 10753816]

Rebecca Taylor
Lekre silkebluser i korallfarger og blomstermønster okkuperte mesteparten av tiden på catwalken, men vi fikk også se vakre maxikjoler, denimskjørt og knallfargede kåper. Chiffonskjørt i kamelfarger ble fort en favoritt hos Femelleredaktøren, og Rebecca Taylor kan si seg veldig fornøyd med denne fabelaktige kolleksjonen.

[cincopa 10753828]

VPL
Overlappet lagdeling, synlig fundament, transparente og hud-fargede tekstiler, asymmetri, friidrett-inspirerte silhuetter, løs, lange og lange draperinger er stikkord for mye av det vi fikk se i vårkolleksjonen til VPL. Ørkenfarger, bukseseler, trapeskjoler og playsuiter i treningsformat var plagg som skilte seg ekstra godt ut på catwalken.

[cincopa 10753847]
Kilder: style.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul