Turkisfargen er tilbake

Stjernene beviser at den blå trenden fra i sommer fortsetter utover høsten og vinteren.

Både Beyonce Knowles, Eva Longoria og Leighton Meester har blitt sett i diverse knalle blåfarger i oktober. Sistnevnte på innspilling av Gossip Girl i New York, i rollen som Blair Waldorf.

Nå ser det ikke ut som det er bare den knalle kongeblå fargen som er en hit, men kjendisene har også forelsket seg i den intense turkisnyansen. Det mest populære er definitvt jakker og bukser i turkis. Superstjernen Zoe Saldana ble tidligere denne måneden sett i turkise skinnbukser. Det høres kanskje ikke så lekkert ut, men fy så stilig det er! Uansett hva du velger å ha på deg i blått, så blir det sannsynligvis en stor suksess uansett denne sesongen. Som du ser på Leighton Meester ovenfor, så kan du gjerne mikse flere blånyanser i samme antrekk. Lek deg litt!

Om du har veldig lyst på en jakke i turkis, så anbefaler Femelle å få tak i en som varmer, samtidig som den ser bra ut. Stormberg har blandt annet mange fine jakker.Bildekilde: Getty, produsentene

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul