Den store bikiniguiden

En ny sommer er i anmarsj og da er det kanskje på tide å gå til innkjøp av en ny bikini? Det er ikke alltid like lett å finne den som passer hver enkelt kvinne best, men Femelle vil prøve å hjelpe deg litt på vei.

Slik finner du riktig bikini til din kroppsfasong.



Store bryster

Sort forminsker, så dersom du er velsignet med store fordeler, er dette fargen du skal gå for. Velg en bred overdel, som denne til venstre. Den dekker nok, og gir støtte til de riktige stedene.


Denne kan du kjøpe på Gina Tricot sin nettbutikk til cirka 180kr.



Små til middels bryster

Velg en bikini med blonder. Blonder kan forstørre, og dermed få brystene dine til å se litt mer struttende ut. Halternecken er også med på å gi et ekstra løft. Ha i tankene at hvitt forstørrer, og sort forminsker. Mye mønster får små bryster til å virke større. Du med små fordeler kan derfor fint gå for en mønstrete bikini. Dersom du ikke ønsker å fremheve underkroppen like mye, kan det være lurt å gå for en ensfarget bikinitruse.


Denne kan du kjøpe på Gina Tricot sin nettbutikk til cirka 160kr.



For den sjenerte

Er du på stranden for å bade, og ikke for å vise deg fram? Da bør du gå for denne sorte, enkle badedrakten. Denne er fra H&M, gir god støtte og har en vanlig, innebygd BH-cup. Badedrakt går aldri av moten, så du vil fortsatt være trendy, selv om du smelter inn i mengden.


Denne kan du kjøpe på H&M sin nettbutikk til 199kr.



For den oppmerksomhetssyke

Vil du synes på stranden, er dette badedrakten du skal gå for. Paljettene ved brystområdet er i sentrum, og derfor ikke til å unngå.

Denne kan du kjøpe på H&M sin nettbutikk til 299kr.



For alle og enhver

Dette er en bikini som passer de fleste. I og med at den er ensfarget, fremhever den ingenting.

En typisk trekant-BH slår aldri feil, og passer de fleste. En lang overdel som denne, gir godt med støtte. Dette er kanskje den perfekte bikinien, i og med at korall er den hotteste fargen denne sesongen.

Denne kan du kjøpe på Gina Tricot sin nettbutikk til cirka 160kr.

Andre flotte, men også dyrere alternativer:

nr. 1: nelly.com – 298,- nr. 2: la perla – 4000,- nr. 3: Melissa odabash – 4000,- nr. 4: la perla – 5000,-

Skrevet av både Silje Marie Lindhaugen og Caroline Berg.

Bildekilder: hardworking, Produsentene

Skrevet av: Silje Marie

Silje Marie Lindhaugen er en 19 år gammel jente som er ferdig utdannet motekonsulent våren 2010. Hun brenner for mote, sko og tilbehør! For Femelle skal hun skrive hovedsaklig kun om mote.

5 kommentarer om “Den store bikiniguiden

 1. Står ingen tips om hvilke bikinier man kan bruke om man har store hofter og små pupper jo :-( Er dilemma! Jeg syns mønstrete bikinier kanskje kan få brystene til å se større ut, men også hoftene. Og det er det siste jeg trenger nå, for å si det sånn:o

 2. da jeg trykket meg inn på dette trudde jeg at jeg kunne finne hvilken bikini jeg kunne hatt siden jeg har former men det eneste det sto om hvordan brystene ser mindre eller større ut.skuffende siden jeg ville gjerne fått høre hvordan magen,og hoftene ser mindre ut ikke brystene mine

 3. Lill: Det var veldig synd at du ble skuffet. Jeg er ikke skribenten bak artikkelen, men jeg kan gi deg noen råd. Som mange vet, så er sort forminskende. Derfor bruker jeg selv som er litt kraftig sort bikini. Spesielt sort bikinitruse. Magepartiet er det ofte vanskelig å «skjule», men for all del ikke gå til innkjøp av en badedrakt. De får bare magen til å se kraftigere ut enn den er. Det har jeg sett og erfart.

  Jeg anbefaler deg å kjøpe en bikini med mye sort i, og en trekantet-formet overdel. Det får puppene til å se fyldigere ut, og får fokuset bort fra magen! :)

  Håper dette var litt til hjelp! :)

  Lykke til! :)

 4. «Victoria»
  Har også store hofter, jeg pleier å skjøpe en mønstret topp og en mer sjenert ensfarget underdel for å få oppmeksomheten opp :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul