Dita Von Teese’s Pin Up Look

Fredag kveld var det duket for franske Vogues 90 års jubileum, som ble feiret med dunder og brak på Hôtel Pozzo di Borgo. Blant stjernene som dukket opp på maskeradeballet i motebibelens ære var moteikonet og burleskdanseren Dita von Teese.

Antrekket var sort og enkelt bestående av kåpe, strømpebånd og maske. Sminken ble også holdt enkel, med Ditas signaturlook i blek Pin Up stil.

Nå som høsten er her, og Halloween begynner å nærme seg, kan det være fristende å prøve ut den dramatiske og sexy Pin Up-looken neste gang du skal på fest.

Hud: Huden skal være blek, så la solpudderet ligge for denne gang, og gå ellers for en vanlig base bestående av concealer og foundation. I kinnene legger du veldig lett og forsiktig en lys, puderrosa rouge.

Øyne: Begynn med å legge en helt lys øyenskygge på hele øyelokket som base. Legg deretter en lys beige øyenskygge i globalinjen før du rammer inn øynene med flytende svart eyeliner. Legg på rikelige mengder med mascara, og avslutt med falske vipper som en ekstra glamorøs effekt.

Øyenbrynene skal være fyldige og markerte, så for de med øyenbrynsgele og fyll inn med øyenbrynsblyant.

Lepper: Leppene skal være dramatiske og blodig røde. Tegn først opp med leppeblyant og fyll deretter inn med ønsket rødfarge.

Prøver du deg på denne dramatiske looken til Halloween, kommer du uten tvil til å bli festens dronning.Kilder: style.com, totalbeauty.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Andrea

Andrea Bærland (20) studerer journalistikk og menneskerettigheter på andre året ved Roehampton University i London og trives bra med det. Når hun ikke befinner seg panikkslagen på biblioteket nyter hun livets glade dager i storbyen. Store deler av den fantastiske galskapen som også kalles livet dokumenteres på bloggen sw1w.blogg.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul