Dronningen av Fashion Week

Skuespillerinnen koser seg på Fashion Week mens hun er ferierer i Paris, Frankrike.

Tidligere denne uken ankom Fantastic Four-stjernen Dior sin Haute Couture-visning, og imponerte stort med sitt kjolevalg. I går, 6. juli møtte Jessica Alba opp på nok en motevisning. Denne gang for Chanel sin høst/vinter kolleksjon. Hun kom i en hvit kreasjon fra Chanel (selvfølgelig) sin sommerkolleksjon 2010. Både midjebeltet og leppene hennes var i fargen knallrød. Et risky valg, men alt kler den smukke.

Desverre for Jessica ble vi ikke særlig imponert over hårsveisen denne gang. Det ser ut som hun nylig har våknet etter en slitsom natt på sofaen. Dette antrekket hadde fort gått fra pent til elegant hvis Alba heller hadde gått for slett hår. Hennes lange brune hår skulle aldri blitt utsatt for den grusomme oppsatsen ved denne anledningen.

Det er samtidig litt godt å vite at til og med en av verdens vakreste kvinner kan ha dårlige hårdager. Hennes sorte pumps og vakre smil klarte heldigvis å få antrekket opp noen karakterer fra oss i Femelle.

Jessica gjorde ikke et sterkt inntrykk denne gang, men det sørget Chanel sine modeller for. Catwalken så ut som den var fra istiden, og modellene var ikledd en god del pels og tykke plagg. Showet deres gjorde i alle fall at vi satt igjen med et inntrykk. Om vi er positive eller negative er vi fortsatt usikre på. Man kommer nesten inn i en slags transe av de vakre modellene og den behagelige musikken som spilles i bakgrunnen av videoene fra YouTube. De kan du se nedenfor samt seks bilder fra catwalken til Chanel.

Fortell oss gjerne hva du synes om kolleksjonen.

[cincopa 10660969]

Kilde: coolspotters.com, look.co.uk
Bildekilde: Getty, Chanel

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Dronningen av Fashion Week

  1. Jeg finner alltid noe jeg liker i enhver kolleksjon – uansett designer – og alltid noe jeg ikke syns var SÅ veldig fint. I dette tilfellet likte jeg best de antrekkene der pelsbruken var minimal/fraværende (de som kommer ut først i «sluttparaden»), samt de tofargede støvlettene.

    Lårhøye pelskledde støvletter og matchende pelsjakke, eller pelsbukser er ikke helt mi greie. Jeg frykta i starten at denne kolleksjonen ville inneholde overdrevent mye pels, om enn fuskepels, men heldigvis var det noe for enhver smak (som alltid fra Chanel).

    :)

  2. Part 1 var bare fælt, altfor mye pels og ikke i det hele tatt noe fint. Men i Part 2 var det noe jeg likte da. Som det på ca 2:20. Men det jeg likte best var vel egentlig håret og makeupen :-)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul