Få Beyonce’s glamorøse look

Den vakre RnB artisten Beyonce Knowles rocket scenen ved årets Billboard Music Awards med hennes nye singel «Run The World (Girls)». Samme kveld vant hun den store prisen «The Billboard Millennium Award».

Her kommer en guide på hvordan du enkelt kan kopiere looken som Beyonce hadde på Billboard Music Awards i år.

-Start med å legge en primer i hele ansiktet. Dette gjør du for å fylle inn linjer og porer, men også for at foundation skal sitte lengre.

-Beyonce har en fin glød i ansiktet, men sliter du med blanke partier i kan du legge en matt foundation i hele ansiktet, så legger du et shimmerprodukt på kinnene og nedover neseryggen. Hold resten av t-sonen matt. Er du ikke redd for shimmer og liker å «gløde litt», kan du bruke en foundation som gir glød.

Bruk en concealer under øynene om du har mørke ringer, eller på andre ujevnheter som synes ( kviser, sprengte blodkar, arr o.l.)

– Til denne looken kan du fint bruke et solpudder, enten helt matt eller med shimmer, alt etter hva du ønsker. Legg solpudderet der hvor solen treffer ansiktet.

Som rouge kan du bruke en nøytral/fersken farget blush. Smil slik at du får frem «eplekinnene», legg så blushen på eplekinnene og dra den bak mot hårfestet. Husk å blende det godt ut.

-For å få den sexy smoky looken til Beyonce, legger du først en øyenskyggeprimer på øyenlokket. Dette gjør du for at øyenskyggen skal sitte lengre og for å unngå «creasing» ( at øyenskyggen striper seg der hvor øyenlokket folder seg).

-Legg så en gullfarget øyenskygge fra øyenkroken og ut mot midten av øyenlokket. Legg også samme øyenskyggen på undersiden av øyet, fra øyenkroken til ca. midten av øye. Bruk en gullfarge med shimmer.

-Ta en mørk brun øyenskygge og legg den fra midten og ut til ytre del av øye. Dus overgangen hvor gull og brun møtes, slik at det ikke blir så brå overgang. Dus også kantene.

-Legg så en mørk lilla farge, gjerne med shimmer, i ytre del av øye og dra den opp i globalen. Dus overgangene og kantene. Legg også denne lilla fargen under øyet på ytre del, blend overgangen hvor gull og lilla møtes.

-Legg en lys hudfarget highlight , helst matt siden du har brukt mye shimmer på øyenlokket, og legg den under øyenbrynet. Blend overganger.

-Legg en svart eyeliner på øyenlokket og på våtkanten, avslutt med mascara. Tips: Løsvipper vil alltid piffe opp makeupen.

– En smokey eye makeup ser alltid mer sexy ut med nude lepper. Du kan enten legge en concealer med en blank lipgloss over eller bruke en nudefarget leppestift og en blank lipgloss over.

Nedenfor kan du se det ferdige resultatet.

Bildekilder: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Malin

Malin er ei 22 år gammel jente fra Stavanger. Hun skal hovedsaklig skrive artikler om sminke her på Femelle.no. På fritiden blogger hun om skjønnhet på sin personlige blogg, http://mallo88.blogg.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul