Femte dag av New York Fashion Week

Mange av New York Fashion Week sine beste kolleksjoner ble vist på catwalken i går.

Carlos Miele, Carolina Herrera, Jenny Packham, Tracy Reese, Vassilios Kostetsos og Monique Lhuillier imponerte alle med sine unike og fargeglade antrekk.

LES OGSÅ: Dag fire av NYFW.

Se oppsummeringen av dag fem nedenfor, og finn din favoritt blant de flotte kolleksjonene.

Carlos Miele
I følge designeren var kolleksjonen inspirert av skjørheten og skjønnheten hos sommerfugler. Catwalken viste frem kaftaner, minikjoler, shorts og gallakjoler i både oransje, lime, gull, blå, svart og hvit. Det var noe ungt og friskt med denne kolleksjonen. Alle antrekkene var perfekte for en fest.

[cincopa 10754177]

Carmen Marc Valvo
Elegante, gulvlange kjoler i sort, hvit og beige var det vi fikk se mest av i vårkolleksjonen til Carmen Marc Valvo. Korsetter og gjennomsiktige stoffer også blitt flittig brukt, samtidig som vi fikk se mye til de klassiske minikjolene også. Denne kolleksjonen blir nok ofte å se på kjendiser fremover.

[cincopa 10754707]

Carolina Herrera
I følge designeren selv, så ble kolleksjonen inspirert av tradisjonelle klær fra Korea. En mystisk og kanskje litt vanskelig kilde å finne inspirasjon hos, men selvfølgelig beviste Carolina Herrera sin kolleksjon at hun visste akkurat hva hun holdt på med. Gulvlange gallakjoler fikk vi se massevis av, og det var fargene oransje, grønt, beige og sort som gikk igjen.

Redaktøren av Femelle fant seg nok en stor favoritt blant denne kolleksjonen, nemlig den alt for store, men utrolig vakre, beige kjolen.

[cincopa 10754728]

Custo Barcelona
Print på print, lag for lag og farger på farger oppsummerer denne vårkolleksjonen fra Custo Barcelona. Vi fikk se festglade antrekk med stor fargevariasjon. Ikke den mest imponerende catwalken i går, men den blir nok en stor favoritt blant Katy Perry, Rihanna og andre fargeglade kjendiser.

[cincopa 10754753]

Donna Karan
Denne vårkolleksjonen tok ørkenfarger til en helt ny dimensjon. Både omgivelsene, catwalken og modellene var kun kledd i ørkennyanser. Etter 25 år i industrien er det ingen tvil om at Donna Karan fortsatt har mye å by på innen mote. Det var en avslappet og elegant catwalk, og alle de tynne stoffkjolene ser perfekte ut for en varm sommerdag.

[cincopa 10754763]

Jenny Packham
Kolleksjonen ble inspirert av den mange år gamle debutant dekadansen, og gjennomførte strøkent. Fargepaletten ble stort sett nøytral med litt mørk grå, marineblå, isblå og selvfølgelig nydelige print mønster.
Vi ble presentert for jumpsuits, shorts, bluser med frynser, høye innsnevrede bukser og uttalig mange kjolevarianter. Også i denne kolleksjonen ble det brukt mye vakker chiffon og sateng.

Perfekte gallakjoler for store begivenheter som Emmys eller Oscars i USA.

[cincopa 10754792]

Monique Lhuillier
Denne kolleksjonen ble en stor favoritt blant redaktøren av Femelle. Den var fylt opp med all slags farger og kjolevarianter, og lekne catwalker er aldri negativt. Glitter og glamour er to stikkord som godt kan brukes for denne kolleksjonen, men også dyrisk eleganse passer perfekt.

[cincopa 10754800]

PFF
Sexy, lårkort, lær og masse leopardmønster, samt en liten dose av sofistikerte kjoler oppsummerer den nyeste kolleksjonen til PFF. Den var hele tiden litt på kanten, men det aldri for vulgært. Vi fikk blant annet se utrolig mange sorte antrekk, og det var tydelig at designeren satset på leopardmønster.

[cincopa 10754812]

Thakoon
Nok en flott kolleksjon ble vist fra Thakoon på Fashion Week i går. Designeren hadde brukt mye hvitt og kamel, samt tynne stoffer var obligatorisk i vårens kolleksjon. Det ene antrekket ble bare penere enn det andre, og plagget som ble ekstra godt lagt merke til var uten tvil den lilla strikkeshortsen. Da spørs det om det blir en av vårens store trender.

[cincopa 10754826]

Tracy Reese
Wow er alt som kan bli sagt om denne fabelaktige kolleksjonen av Tracy Reese. Alt var helt perfekt, fargekombinasjonene, jumpsuitene, de elegante blondene, ja absolutt alt. Man blir helt målløs over denne fantastiske vårkolleksjonen. Blått, oransje og brunt blir store farger i tiden fremover.

[cincopa 10754829]

Vassilios Kostetsos
Inspirert av antikkens tid i Hellas og amazonene, leverte Vassilios en ubeskrivelig flott vårkolleksjon. Den inneholdt alt fra glitrende gullkjoler til mørke, sorte gallakjoler. Alle modellene hadde på seg et sort pannebånd, og koste seg på catwalken. Fargepaletten gikk mest i hvit, gull, kamel og sort, men vi fikk også se noen plagg i turkis, rød og grå.

[cincopa 10754835]

Kilde: style.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul