Fryktløs moteblogger

Veronica Lauritsen (23) står bak den uredde og personlige motebloggen verozitas.blogspot.com.

Veronica startet sin blogg for nesten to år siden i forbinnelse med at hun elsker å skrive og hadde gitt ut romanen, «La oss danse». Da hun startet å blogge tok hun bilder med iphone og postet ofte veldig personlige innlegg om hverdagen sin. Idag klatrer bloggen hennes stadig mot toppen av blogglistene som en uredd blogg om mote, personlig stil, norsk motebransje og ikke minst hennes sterke meninger rundt mote, design og bransjen hun ser for seg karriere innenfor.

Hun blir ofte representert av andre bloggere for sin modige, kreative stil. Hun mener selv at grunnen til dette er at hun tar bilder av god kvalitet og antrekkene har personlig vri.

Men hva gjør at en blogger orker å holde på i så mange år og klarer å poste 1-3 innlegg om dagen? Hva inspirerer deg? Og hva provoserer deg?

– Mote og det å skrive er min passion, jeg finner hele tiden nye ting som inspirerer meg og bugner til tider over med ideer og ting jeg har lyst å ta fatt i. Da står sjeldent bloggen stille. Jeg henter inspirasjon fra kunst, natur, reiser, andre bloggere, motemagasiner, filmer, fransk musikk, bilder, eventyr, snø og sand.

Hun legger også til at hun lett lar seg provosere av pelsindustriens enveistankegang og folk som dømmer henne kun utifra bloggen, uten å kjenne henne.

Veronica ser for seg å drive bloggen i mange år til og har ingen planer om å stoppe foreløbig. Og framtidsplanene har hun klare.

– Jeg har et stort prosjekt på gang, som jeg håper og få i boks innen neste år. Motejournalistikk er det jeg kommer til å satse på for fullt. Personlig ser jeg for meg å gifte meg med kjæresten min, og reise mye.

Skrevet av: Ida Jensen

Ida Jensen er utdannet frisør og makeup artist. Har lang fartstid innenfor personligstyling og har i det siste jobbet litt med motestyling. Her på femelle vil Ida dele sine tips innenfor mote, make up og hår. Ellers blogger hun på http://motemas.blogspot.com.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul