Gjør deg klar for regnet

Med høsten kommer regntunge dager, vind og rufsete vær. Det er enda en stund til vi kan trekke frem sesongens varmere jakker og sko, i mellomtiden må vi holde oss tørre!

Det finnes uttallige klær på markedet som lover å holde oss tørre i høstværet. De fleste regnklær er nok laget med tanke på det praktiske. Men finnes det noe der ute for oss som fremdeles vil se fine ut en tung regnværsdag?

Noen har litt blandede følelser rundt bruken av støvler, med assosiasjoner tilbake til barnehagen. Men det er ingen tvil om at det holder føttene våre tørre. Alle vet at alt Kate Moss tar i blir til gull. Slik var også sitasjonen med Hunterstøvlene hun viste seg frem i på festival for noen år tilbake. Og er det godt nok for Kate
Moss og en rekke andre kjendiser, er det godt nok for oss vanlig dødelige også!

En regntett jakke er heller ikke å forakte når høstværet har kommet. Programleder og tidligere modell Alexa Chung velger en erkebritisk variant, nemlig den voksede jakken fra Barbour. Om du heller vil gå foren av høstens aktuelle jakker, kan du velge å bruke en paraply i tillegg, slik som Jennifer Aniston på bildet ovenfor.

Skuespiller Keira Knightley tar heller i bruk en hatt når det regner. Det holder håret og ansiktet tørt når det pøser ned.


Jakke fra Helly Hansen – 599 kr, hatt fra Asos – ca 220 kr, jakke fra Barbour/lindaclifford.com – ca 2235 kr,
trenchcoat fra Bik Bok – 499 kr, støvler fra Ilse Jacobsen/eshoes.com – 1099 kr, paraply fra Topshop – ca 175 kr, støvler fra Hunter/lillevinkelsko.com – 1198 kr, støvler fra Viking/tulipogtatamo.com – 599 kr, jakke fra
Fjellreven/fjellrevenshop.no – 1599 kr.
Kilder: no.wikipedia.org, zimbio.com, lookatmycrazyshoes.com, publicphotosforworld.eu, dailymail.co.uk, thefashionstop.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Anette

Anette Land-Hagen er 24 år og kommer opprinnelig fra Oslo, men bor i Lier. Hun er gift og har en sønn på 7 måneder samt 3 stebarn. Anette jobber opprinnelig som IT-Konsulent og innkjøpsansvarlig, men har nå permisjon frem til Desember. Hun skal hovedsaklig skrive om mammarelaterte emner på Femelle.

3 kommentarer om “Gjør deg klar for regnet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul